Buitenschoolse opvang Heuvellaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Heuvellaan

Ontdekken, verwonderen, spelen. Het is vaste prik op bso Heuvellaan. Samen maken we hier elke dag plezier, precies wat nou zo fijn is in die uurtjes na schooltijd. Lekker actief of heerlijk relaxed in je eigen tijd, het kan en het mag in onze gezellige bso aan de Burglaan. 

Openingstijden

Maandag 15.00 - 18.15 uur
Dinsdag 15.00 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 15.00 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Plezier beleef je hier!

Bij ons op bso Heuvellaan mag je kind aan huis én helemaal jezelf zijn. Je krijgt alle ruimte om te doen waar je zin in hebt. Je energie kwijt op het grote schoolplein? Ga maar lekker rennen en ravotten! Je creativiteit de vrije loop laten? Ga maar lekker aan de knutsel! Even niksen in de buitenlucht? Ga maar genieten van de zonnestralen. Zoals gezegd: bij ons kan het en mag het!

Gezellig samen, fijn met elkaar
Weet je wat bij ons zo fijn is? Je krijgt alle ruimte omdat we zoveel ruimte hebben. Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar hebben we ons eigenlokaal in openbare basisschool Heuvellaan. Een fijne plek om na school even met elkaar te zitten en kletsen. Gezellig samen iets eten en drinken – een welkom rustmomentje. In ons lokaal bedenken en doen we natuurlijk ook de leukste activiteiten. Want eerlijk is eerlijk, daarvoor kom je naar onze bso!

Een spannend bordspel met een gezellig groepje of ontspannen een-op-een, knutselen met karton en klei of schilderen met de mooiste kleuren, verkleedpartij of muziekmakerij. Binnenpret is grote pret. Maar buitenplezier is de grootste lol! De wereld buiten, daar kun je je eindeloos verwonderen.

Buitenplein, buiten fijn

Je begrijpt het, we zijn in de buitenlucht wanneer het maar kan. Ja hoor, ook als het spattert en er leuke regenplassen liggen. Het schoolplein is zó groot, je kun er alle kanten op. Rennen, hinkelen, een potje voetbal. Of beestjes zoeken in de struiken en je verbazen over hoe de natuur nou eigenlijk werkt. Samen op onderzoek uit, leuk!

Ontdekken, verwonderen, spelen en plezier maken, daar gaat het om. Gezellig samen of gewoon even fijn op jezelf. Wat je ook doet, wat je ook bedenkt, het is alijd fijn op bso Heuvellaan.

Wist je dat?
Onze bso heeft twee groepen én locaties. De kinderen van 8 tot 12 jaar zitten hier aan de Burglaan. De groep van 4 tot 8 jaar heeft z’n eigen fijne plek in bso Roezemoes aan de Soerenseweg 70.

 

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 maart 2024

Pasen

Natuurlijk houden wij ook van knutselen. Relaxen, praten én samen knutselen!

15 maart 2024

Knex

Van een helikopter naar een schaar of toch golfclub? Zeg maar wat je graag zou willen! Wij zijn het technische team van de buitenschoolse opvang!

29 februari 2024

Gymnastiek

Sommige kinderen kunnen al heel veel! Andere kinderen durven sneller iets te doen en weer andere kinderen doen gewoon wat ze leuk vinden. Geweldig die vrijheid!

Een team van enthousiaste medewerkers

Astrid

pedagogisch medewerker

Mara

pedagogisch medewerker

Barbara

manager

Nareeman

pedagogisch medewerker

Zarina

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines