Buitenschoolse opvang IJsselcentraleweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IJsselcentraleweg

Samen op ontdekking midden in het groen. Onze bso is voor echte verkenners en natuurliefhebbers. We zitten namelijk in een Scoutinggebouw en daarmee zijn we, met recht, een bijzondere opvang te noemen. Net als in de natuur is het bij ons geen dag hetzelfde.

Openingstijden

Maandag 14.45 - 18.15 uur
Dinsdag 14.45 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

IJsselcentraleweg 35a
8014 BK , Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Voor avonturiers en groene genieters

Een Scoutinggebouw op een groot en open terrein. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Lekker buiten zijn en buiten spelen. Stoere outdoor activiteiten zijn bij ons aan de orde van de dag. Broodjes bakken boven een vuurtje, vissen in de grote plas, beestjes zoeken en ze van heel dichtbij bekijken of je lekker verstoppen in de struiken of achter een dikke boom. Hier doen we alles met respect voor de natuur én voor elkaar. Zo spelen we ook sportief samen in het park, op steenworp afstand. Op het voetbal- of basketbalveld, op de speeltoestellen of wanneer we naar de kinderboerderij wandelen. Voor regen zijn we niet bang, maar als het te hard gaat dan maken we het binnen gezellig met een filmavond, een graffiti workshop of gezellige bordspelletjes.

Bij ons vermaken kinderen zich geweldig. Buiten in de natuur of binnen in één van de vele hoekjes van het gebouw. Lekker relaxen of actief in de buitenlucht, elke dag is even bijzonder.

Voorschoolse opvang

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je mailen naar afdeling klantadvies van Doomijn.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

17 mei 2023

Workshop land art

Vanmiddag hadden we een workshop land art. We zoeken allemaal takken, bloemen, bladeren en gras en maken... onszelf. Echte kunst!

4 april 2022

Buitenpret!

Ook met sneeuw spelen wij buiten, heerlijk sleeën van de berg in het park met z’n allen.

4 november 2021

Leerecosysteem project Buitengeluk

Leerecosysteem project buitengeluk is van start! Hutten bouwen, een insectenhotel maken, vogelhuisjes en nog veel meer!

Een team van enthousiaste medewerkers

Anouk

pedagogisch medewerker

Mirjam

pedagogisch medewerker

Jansje

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines