Buitenschoolse opvang Sport IJsselcentraleweg 9 - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sport IJsselcentraleweg 9

Kinderen zijn graag in beweging. Dat snappen wij op onze bso als geen ander, want we zijn een echte sportbso! Heerlijk actief dus in die fijne uren na schooltijd. Sportief plezier, dat vinden kinderen hier volop!

Openingstijden

Maandag 14.45 - 18.15 uur
Dinsdag 14.45 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

IJsselcentraleweg 9
8014 BK, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Samen in beweging, dat is het motto

Vooruit, soms achteruit, naar links of naar rechts: wij bewegen alle kanten op. We zijn immers een sportbso! Ook onze locatie is erop ingericht. We zijn onderdeel van IKC de IJsselhof, bso Staatssecretarislaan en IJsselcentraleweg 35a en zitten samen in het pand van sportvereniging SVI. Onze locatie is dus net zo sportief als onze pedagogisch medewerkers én natuurlijk: zoals de kinderen die het bij ons zo naar hun zin hebben!

Hier ademen we sport. Binnen én buiten. We hebben onze eigen bso-huiskamer waar we samen plezier hebben. Kletsen, knutselen en spelletjes doen.

En of we nu winnen of verliezen… wij zijn altijd sportief! Natuurlijk zijn we het liefst buiten. Daar kunnen we immers écht volop en voluit bewegen. In samenwerking met Sportservice en sportverenigingen organiseren we elke dag de leukste en fitste sportactiviteiten. De groene velden lenen zich voor vrijwel elke sport. En goed om te weten: we mogen zelfs de kleedkamers gebruiken!

Of we ook wel eens wat anders doen dan sporten? Zeker. Een wandeling, een boodschap, een bezoek aan de kinderboerderij of speeltuin… Het kan dus we doen het. Maar sporten, dat doen we het liefst. In beweging zijn, dat is voor ons het grootste genieten!

Voorschoolse opvang

Eigenlijk kan bij ons alles. Als het maar leuk en enigszins leerzaam is. En omdat we in een Integraal Kind Centrum zitten, hebben we bovendien een naadloze aansluiting op het basisonderwijs. Zo halen we alles uit de opvang en uit jouw kind.

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je mailen naar afdeling klantadvies van Doomijn.

Centrale vakantie opvang

Tijdens de vakantie bieden wij centrale vakantie opvang (CVO). Samen met de locties IJsselcentraleweg en in de grote vakanties ook met Geert Grooteweg, Tichelmeesterlaan en Munterkamp zorgen wij er voor dat kinderen ook in de vakantie bij ons terecht kunnen. Met een leuk programma zorgen we voor een onvergetelijke vakantie.

CVO is op alle dagen van 07.30 uur – 18.15 uur aan de Staatssecretarislaan.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 december 2020

Buiten doen wij zoveel mogelijk verschillende sporten en spellen. Dit keer deden we tjoekbal.

12 november 2020

Ook met slecht weer kunnen wij binnen allemaal leuke sporten doen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Niels

pedagogisch medewerker

Felicia

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines