Buitenschoolse opvang Jacob Catsstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Jacob Catsstraat

Midden in één van de groenste wijken van Zwolle, de Wipstrik, hebben wij een heel fijne plek. Een open locatie waar het vooral heel gezellig is. Ons kent ons, dat idee. Kinderen, leidsters en ouders voelen zich hier allemaal op hun gemak. Een mooie en gezonde basis voor veel plezier! We werken ook veel samen met de Emmaschool, hoe leuk is dat?

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Margedag 07:30 - 18:15 uur
Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op bso Herfterweg.

Contactgegevens

Jacob Catsstraat 3
8023 AE, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Ontdekken, beleven en ervaren

Thuiskomen met de leukste verhalen, daar zorgen we voor. We bedenken elke dag de spannendste en boeiendste activiteiten. Dat doen we niet alleen, maar samen met de kinderen. Sterker nog, zij komen met de leukste ideeën. Zo ontstaan ook onze thema’s. Iedere week iets nieuws. De jaargetijden, kunst en feestdagen. Natuurlijk wordt er ook geknutseld en doen we spelletjes. Buiten, als maar het even kan. Want daar kunnen kinderen al hun energie dubbel en dwars kwijt. In de klimboom of op de speeltoestellen, in de zandbak of tijdens een potje voetbal of tikkertje.

In onze opvang is opladen en ontladen. Heerlijk chillen na een volle schooldag of rennen en ravotten op de energie die er nog in zit. Kinderen bedenken het zelf bij bso Jacob Catsstraat.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 januari 2024

Lego Educatie

Onze nieuwste speelgoed valt goed in de smaak. Aan de hand van een tablet met een motor, licht én kleurensensor kun je de tofste creaties maken!

22 december 2023

Reptielen workshop

Wij hadden bijzonder bezoek. Namelijk: een gekko, leguaan, twee schildpadden én een slang. De kinderen kregen informatie en mochten de dieren aaien, op schoot hebben of zelfs in de nek doen!

19 december 2023

Kerstkaarten maken

Merry Christmas! Hoe gaaf is het om je zelfgemaakte kerstkaart te versturen naar je opa, oma of papa en mama?

Een team van enthousiaste medewerkers

Sevda

pedagogisch medewerker

Kim

pedagogisch medewerker

Priscilla

pedagogisch medewerker

Diranke

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines