Buitenschoolse opvang Jacob Catsstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Jacob Catsstraat

Midden in één van de groenste wijken van Zwolle, de Wipstrik, hebben wij een heel fijne plek. Een open locatie waar het vooral heel gezellig is. Ons kent ons, dat idee. Kinderen, leidsters en ouders voelen zich hier allemaal op hun gemak. Een mooie en gezonde basis voor veel plezier! We werken ook veel samen met de Emmaschool, hoe leuk is dat?

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Margedag 07:30 - 18:15 uur
Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op bso Herfterweg.

Contactgegevens

Jacob Catsstraat 3
8023 AE, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Ontdekken, beleven en ervaren

Thuiskomen met de leukste verhalen, daar zorgen we voor. We bedenken elke dag de spannendste en boeiendste activiteiten. Dat doen we niet alleen, maar samen met de kinderen. Sterker nog, zij komen met de leukste ideeën. Zo ontstaan ook onze thema’s. Iedere week iets nieuws. De jaargetijden, kunst en feestdagen. Natuurlijk wordt er ook geknutseld en doen we spelletjes. Buiten, als maar het even kan. Want daar kunnen kinderen al hun energie dubbel en dwars kwijt. In de klimboom of op de speeltoestellen, in de zandbak of tijdens een potje voetbal of tikkertje.

In onze opvang is opladen en ontladen. Heerlijk chillen na een volle schooldag of rennen en ravotten op de energie die er nog in zit. Kinderen bedenken het zelf bij bso Jacob Catsstraat.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

1 juli 2024

Activiteit

Vandaag kregen de kinderen een opdrachtje. Ze mochten met een specifieke kleur een kunstwerk maken. Dit mag met verschillend materiaal gedaan worden als het maar dezelfde kleur is.

28 mei 2024

Workshop graffiti

Vandaag was een creatieve dag! De kinderen verkenden graffiti in een workshop dat begeleid werd door ervaren instructeurs. Ze creëerden kleurrijke kunstwerken. Het was een dag vol plezier en nieuwe ervaringen!

26 maart 2024

Bloempot versieren en zaaien

De kinderen mogen hun eigen potje verven en daarna vullen met potgrond en bloemzaadjes. Hoe leuk is het dat je je eigen bloem dan ziet groeien!

Een team van enthousiaste medewerkers

Sevda

pedagogisch medewerker

Kim

pedagogisch medewerker

Kayleigh

pedagogisch medewerker

Diranke

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines