Buitenschoolse opvang Kerkweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kerkweg

De gezelligheid van het dorp en de warmte van een kleine, vertrouwde omgeving. Je vindt het in onze opvang. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek. Lekker druk doen of juist wat rustig rondhangen. In onze kleinschalige locatie kan het allemaal! Een fijne combinatie waardoor ieder kind zich thuis voelt.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Op alle dagen bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Kerkweg 1A
8148 PX, Lemele

Op deze locatie vind je ook:

Binnen en buiten lekker jezelf zijn

De één gaat het liefst alleen op ontdekking en de ander verkent de wereld graag samen met de groep. Alles kan en alles is mogelijk. Natuurlijk is samen spelen reuze gezellig. We overleggen dan ook steeds met elkaar wat we gaan en waar we naar toe gaan. Gaan we binnen creatief aan de slag met verrassende thema’s, zoals de seizoenen, kunst en feestdagen of gaan we lekker naar buiten om daar de wereld te verkennen? We zitten vlakbij het speelbos en de natuur van de Lemelerberg. Super spannend! En een uitstapje naar het dorp en de supermarkt is minstens zo leuk. En leerzaam bovendien. Met pannakooi, klimrekken en knikkerbanen op het schoolplein is het dichtbij trouwens ook fijn om buiten te zijn. Zo wandelen we samen door het jaar. Met plannen en ideeën van de kinderen zelf, want zij geven richting aan wat we doen en wat er gebeurt. Dat is leuk voor ieder kind en leuk voor de groep.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 april 2024

Vakantie

Hoe leuk is het als je de hele dag samen mag spelen? Het is heel mooi weer en de Lemelerberg is dichtbij, dus we wandelen er samen naar toe! Samen op ontdekking!

16 april 2024

Toren bouwen..

Vanmiddag een echt binnen weertje. Maar we hebben ons prima vermaakt. En dan bouw je samen een hele hoge toren die per ongeluk instort en heel veel lawaai maakt. Samen dikke pret bij de BSO.😂😂

4 april 2024

Boerenparcours

Wat hadden we een lol samen tijdens het boerenparcours!

Een team van enthousiaste medewerkers

Anita

manager

Miranda

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines