Kinderdagverblijf Kerkweg - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kerkweg

De gezelligheid van het dorp en de warmte van een kleine, vertrouwde omgeving. Je vindt het in onze opvang. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek. En omdat we maar één verticale groep (0-4 jaar)  hebben krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 13:00 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Op woensdag- en vrijdagochtend is er een speciale peutergroep.

Contactgegevens

Kerkweg 1A
8148 PX, Lemele

Op deze locatie vind je ook:

Een groene wereld van plezier

Naast aandacht krijgen de kinderen bij ons veel meer. Leuke uitjes bijvoorbeeld. Want in en rond Lemele is veel te zien en te beleven. We zitten immers midden in de natuur. Zo wandelen we vaak naar het speelbos op de Lemelerberg, om te hollen of om samen te picknicken. En op de zorgboerderij kijken we graag naar biggetjes en konijntjes. Groene vingertjes en modderhandjes krijgen ze in onze eigen groentetuin. Leerzaam én leuk. Overigens zitten we ook heel dichtbij Ballorig in Nijverdal en bij Ommen, waar we best eens een ijsje eten. Oh, en is het weer wat minder, dan valt er binnen ook genoeg om te ontdekken. Daar zorgen wij voor.

Het is heerlijk om samen te groeien in het groen. Zowel in ons kinderdagverblijf als in de bso zien we elke dag hoe de kinderen genieten en bovendien zorg en liefde voor de natuur ontwikkelen.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

8 maart 2021

De kinderen hebben met playmais waterpokken geplakt op hun eigen lichaam.

2 februari 2021

Tijdens het thema: 'winter', aan de slag met winter mutsen maken!

7 december 2020

Het vervolg van wat we allemaal bij ons op het kinderdagverblijf doen met Sinterklaas.

Een team van enthousiaste medewerkers

Inge

pedagogisch medewerker

Dian

pedagogisch medewerker

Wijnie

pedagogisch medewerker

Dianne

pedagogisch medewerker

Mirja

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines