Kinderdagverblijf Kerkweg - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kerkweg

De gezelligheid van het dorp en de warmte van een kleine, vertrouwde omgeving. Je vindt het in onze opvang. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek. En omdat we maar één verticale groep (0-4 jaar)  hebben krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 13:00 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Op woensdag- en vrijdagochtend is er een speciale peutergroep.

Contactgegevens

Kerkweg 1A
8148 PX, Lemele

Op deze locatie vind je ook:

Een groene wereld van plezier

Naast aandacht krijgen de kinderen bij ons veel meer. Leuke uitjes bijvoorbeeld. Want in en rond Lemele is veel te zien en te beleven. We zitten immers midden in de natuur. Zo wandelen we vaak naar het speelbos op de Lemelerberg, om te hollen of om samen te picknicken. En op de zorgboerderij kijken we graag naar biggetjes en konijntjes. Groene vingertjes en modderhandjes krijgen ze in onze eigen groentetuin. Leerzaam én leuk. Overigens zitten we ook heel dichtbij Ballorig in Nijverdal en bij Ommen, waar we best eens een ijsje eten. Oh, en is het weer wat minder, dan valt er binnen ook genoeg om te ontdekken. Daar zorgen wij voor.

Het is heerlijk om samen te groeien in het groen. Zowel in ons kinderdagverblijf als in de bso zien we elke dag hoe de kinderen genieten en bovendien zorg en liefde voor de natuur ontwikkelen.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 januari 2024

Thema: Winter

We zijn de afgelopen weken druk geweest met het thema: Winter. Het had gevroren en gesneeuwd, dus zijn we lekker naar buiten gegaan. Ook hebben we mooie winterknutsels gemaakt vandaag!

22 december 2023

Kerstival

Dinsdag aan het eind van de dag hebben wij ons kerstfeest gevierd. Alle kindjes, ouders en opa’s en oma’s waren welkom om onze kerstwerkjes te bekijken én voor warme chocomelk met zelfgemaakte kerstsnacks.

22 december 2023

Kinder EHBO

Vorige week hadden we op onze locatie een cursus: Kinder EHBO gevolgd. Ouders en opa’s en oma’s waren welkom om hieraan mee te doen. We hebben een erg leerzame avond gehad!

Een team van enthousiaste medewerkers

Angelique

pedagogisch medewerker

Wijnie

pedagogisch medewerker

Dianne

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Indy

pedagogisch medewerker

Ashley

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines