Buitenschoolse opvang Klooienberglaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Klooienberglaan

Midden in de Zwolse wijk Holtenbroek en gevestigd in de oude stadsboerderij ‘De Klooienberg’. Onze bso is in alle opzichten bijzonder. Hier gaat het om verkennen in het groen en ontdekken in de natuur. Samen naar buiten dus, wanneer het maar kan.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:15 uur
Dinsdag 13:00 - 18:15 uur
Woensdag 13:00 - 18:15 uur
Donderdag 13:00 - 18:15 uur
Vrijdag 13:00 - 18:15 uur

Op ontdekking en verkenning, midden in het groen!

Een oude boerderij in de grote stad. Hier is veel te beleven. Na school even languit liggen of picknicken het gras, schoffelen in de moestuin of naar de dieren, want die worden graag gevoerd en verzorgd. Liever op ontdekkingstocht? Ze kunnen alle kanten op. Door de struiken en tussen de bomen of op de spannende waterplaats, en als ze wat ouder zijn tussen ‘t riet langs de waterkant.  Met een schepnet of een vishengel. Natte voeten, die drogen binnen wel weer. Daar is ook genoeg te doen trouwens. Knutselen of een boekje lezen, spelletjes spelen of samen nadenken over leuke thema’s en wat we daar morgen allemaal mee kunnen doen. Kinderen hebben een rijke fantasie en de leukste ideeën. In de groene omgeving van onze bso krijgen ze alle ruimte. Heerlijk ontspannen en samen plezier maken. Hier kan het, elke dag!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 juli 2023

Reptielen op bezoek 🦎

Vandaag was er iemand op bezoek van 'DragonDronten'. Hij had allerlei reptielen meegebracht, waaronder deze baardagaam! Heel leuk en leerzaam! We hebben vandaag veel over reptielen geleerd. 🐢🦎🐍

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa

pedagogisch medewerker

Carlijne

pedagogisch medewerker

Djoke

pedagogisch medewerker

Sandra

manager

Nienke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines