Buitenschoolse opvang Klooienberglaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Klooienberglaan

Midden in de Zwolse wijk Holtenbroek en gevestigd in de oude stadsboerderij ‘De Klooienberg’. Onze bso is in alle opzichten bijzonder. Hier gaat het om verkennen in het groen en ontdekken in de natuur. Samen naar buiten dus, wanneer het maar kan.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:15 uur
Dinsdag 13:00 - 18:15 uur
Woensdag 13:00 - 18:15 uur
Donderdag 13:00 - 18:15 uur
Vrijdag 13:00 - 18:15 uur

Tijdelijk een andere huisvesting

Door intensieve dijkwerkzaamheden rond het huidige pand, zal onze bso aan de Klooienberglaan ergens anders worden gehuisvest van 1-6-2023 t/m 1-2-2024. Het tijdelijke adres is: Beethovenlaan 338, 8031 BW, Zwolle (achter wijkcentrum Holtenbroek).

Op ontdekking en verkenning, midden in het groen!

Een oude boerderij in de grote stad. Hier is veel te beleven. Na school even languit liggen of picknicken het gras, schoffelen in de moestuin of naar de dieren, want die worden graag gevoerd en verzorgd. Liever op ontdekkingstocht? Ze kunnen alle kanten op. Door de struiken en tussen de bomen of op de spannende waterplaats, en als ze wat ouder zijn tussen ‘t riet langs de waterkant.  Met een schepnet of een vishengel. Natte voeten, die drogen binnen wel weer. Daar is ook genoeg te doen trouwens. Knutselen of een boekje lezen, spelletjes spelen of samen nadenken over leuke thema’s en wat we daar morgen allemaal mee kunnen doen. Kinderen hebben een rijke fantasie en de leukste ideeën. In de groene omgeving van onze bso krijgen ze alle ruimte. Heerlijk ontspannen en samen plezier maken. Hier kan het, elke dag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa

pedagogisch medewerker

Carlijne

pedagogisch medewerker

Djoke

pedagogisch medewerker

Sandra

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines