Kinderdagverblijf Klooienberglaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Klooienberglaan

Op deze bijzondere locatie gaat het vooral om ontdekken en beleven. Ons kinderdagverblijf ligt dan ook op één van de mooiste plekjes van Holtenbroek, en misschien zelfs wel van de stad. In de oude wijkboerderij ‘De Klooienberg’. Midden in ‘t groen, midden tussen de dieren.

Openingstijden

Maandag 07:00 - 18:15 uur
Dinsdag 07:00 - 18:15 uur
Woensdag 07:00 - 18:15 uur
Donderdag 07:00 - 18:15 uur
Vrijdag 07:00 - 18:15 uur

Contactgegevens

Klooienberglaan 1
8031 GA, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Tijdelijk een andere huisvesting

Door intensieve dijkwerkzaamheden rond het huidige pand, zal ons kinderdagverblijf aan de Klooienberglaan ergens anders worden gehuisvest van 1-6-2023 t/m 1-2-2024. Het tijdelijke adres is: Beethovenlaan 338, 8031 BW, Zwolle (achter wijkcentrum Holtenbroek).

Kleine verkenners en verzorgers

Echt een plek om te verkennen dus. En natuurlijk om te spelen en te leren. Want hoe lekker is het om rond te hollen over het erf of door de struiken te kruipen. Modderhandjes mogen hier gewoon. Die krijgen de kleintjes namelijk ook wanneer ze de plantjes in onze moestuin of de dieren van de boerderij verzorgen. Hier is elke dag iets te beleven. Zo nemen we de wat oudere kinderen zelfs regelmatig mee voor een wandeling op het natuurpad langs het Zwarte Water.

Spelenderwijs groeien door te zorgen voor een ander en te leren in het groen. Dat is wat jouw kind bij ons doet. Elke dag. En elk seizoen, want ook binnen bruist het van de leerzame en gezellige activiteiten. Daar zorgen wij voor bij Doomijn Klooienberglaan. Daarnaast werken we ook nauw samen met de Vrije School.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 april 2023

Kinderboerderij

Kijk daar, een konijn! Deze jongen kon niet wachten om weer een bezoek te brengen aan onze buren, de dieren van de kinderboerderij.

13 april 2023

Het konijn

Wat is het konijn schattig hè! De kinderen kijken vol verwondering hoe het konijn vrolijk door het hok huppelt.

29 maart 2023

Kuikentjes

Samen knutselen is super gezellig en erg leuk! Mooi hè, hoe dit meisje zo geconcentreerd bezig is met het verven en plakken van de ogen en de snavels. Prachtig proces!

Een team van enthousiaste medewerkers

Wendy

pedagogisch medewerker

Dorieke

pedagogisch medewerker

Renee

pedagogisch medewerker

Monic

pedagogisch medewerker

Marjolein

pedagogisch medewerker

Kentely

pedagogisch medewerker

Sandra

manager

Mirjam

Pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines