Buitenschoolse opvang Nieuwstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Nieuwstraat

Uitdagingen en avonturen, daar houden kinderen van! Op bso Nieuwstraat kunnen ze hun hart ophalen, want bij ons is heel wat te beleven. In de groep, in het speellokaal en in de groene omgeving: samen maken we van vrije tijd een fijne tijd!

Openingstijden

Maandag 15:00 - 18:15 uur
Dinsdag 15:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:15 - 18:15 uur
Donderdag 15:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Maandag t/m vrijdag is het mogelijk om verlengde opvang af te nemen van 06.30 tot 18.30 uur. Daarnaast is er op alle dagen voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Nieuwstraat 17
7927 PJ, Alteveer

Op deze locatie vind je ook:

Samen bedenken, ontdekken en doen!

Plezier en gezelligheid maak je samen. Dat is ons motto. En het mooie is: daarvoor is bij ons alle ruimte. Onze bso zit namelijk in CBS De Wegwijzer. Een basisschool, kinderdagverblijf, peuteropvang én onze bso, samen op één locatie. Dat betekent naast beweging en gezelligheid vooral veel mogelijkheden.

Samen spelen, vriendjes maken en met elkaar op ontdekking gaan, dat doen we hier elke dag. In ons fijne, gezellige speellokaal is het goed toeven na schooltijd. Spelletjes doen, knutselen, tekenen en schilderen, muziek luisteren en maken. Of even luieren terwijl een van onze pedagogisch medewerkers een verhaal voorleest. Ook fijn! We bedenken de leukste én leerzaamste activiteiten, voor elke leeftijd. Dat doen we natuurlijk samen met de kinderen, want zij weten immers zelf het best wat ze willen en leuk vinden.

Zoveel te doen, zoveel te kiezen… want de buitenlucht lokt ook. Het grote speelterrein is heerlijk om te rennen en ravotten. Even chillen in het zonnetje kan en mag natuurlijk ook. En willen we er eens verder op uit, dan trekken we het dorp en de groene omgeving in. Naar de speeltuin, een wandeling maken, op ontdekking in de natuur, we zijn er gek op!

Zo is er hier elke dag wat te beleven. Kom snel eens kijken op bso Nieuwstraat!

Een team van enthousiaste medewerkers

Petra

pedagogisch medewerker

Sandra

pedagogisch medewerker

Kelly

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Alteveer 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 8,21
41 weken € 9,09
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 8,83
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 8,71
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 8,48
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 9,35
Extra opvang op factuur € 9,35

Blogs & magazines