Kinderdagverblijf Nieuwstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Nieuwstraat

Op kinderdagverblijf Nieuwstraat zijn we er elke dag voor de allerkleinsten. Met aandacht, gezellige ideeën en met heel veel plezier. Dáár groeien kinderen van, zeker in die eerste jaren, dat weten we uit ervaring. Onze opvang staat bol van de activiteiten en is de fijnste plek voor kleine ontdekkers.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Er is verlengde opvang van 06.30 - 18.30 mogelijk op aanvraag. Daarnaast is er een wachtlijst voor flexcontracten.

Elke dag leuk, leerzaam én gezellig!

Een fijne en veilige plek om te zijn en om te groeien, dat is elke dag ons doel. Onze huiselijke ruimte is daarvoor de perfecte omgeving. We zitten in één gebouw met CBS De Wegwijzer, samen met een basisschool dus. We werken samen waar en wanneer het kan.

Onze pedagogisch medewerkers maken van elke dag een leuke én leerzame dag. Wij bieden Voorschoolse Educatie (VE) vanuit het Piramide principe. Daarmee staan groeien en ontwikkelen voorop én is ons kinderdagverblijf een goede voorbereiding op school én op later. Materialen, activiteiten en de leukste ideeën, we hebben alles in huis om de fantasie en creativiteit te prikkelen en ontwikkelen!

Waar we vooral ook voor zorgen is voor avonturen. Samen gaan op ontdekking. We onderzoeken, ervaren en beleven de omgeving. Dat doen we binnen en natuurlijk buiten! Bij zon én bij regendruppels gaan we eropuit. Dichtbij op ons speelplein, vlakbij in het speeltuintje of ietsje verder de wereld in, naar het dorp of de natuur in. In het groen is altijd wat te doen, dus dat zoeken we graag op. Samen, want dat is het fijnst.

Je leest het, kinderdagverblijf Nieuwstraat is de fijnste plek om te groeien én plezier te hebben. Kom je snel een keertje kijken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

30 maart 2020

Dansen op het ritme van de muziek. Grote stappen, kleine stapjes, klappen... en de allerkleinsten observeren wat wij aan het doen zijn.

Een team van enthousiaste medewerkers

Stefanie

pedagogisch medewerker

Sandra

pedagogisch medewerker

Angelique

pedagogisch medewerker

Rosan

pedagogisch medewerker

Richard

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,23
41 weken € 10,27
Extra opvang op factuur € 10,29
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,78

Blogs & magazines