Buitenschoolse opvang Osseweide - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Osseweide

Gezelligheid maak je samen. In onze opvang voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar weten we dat als geen ander. Dat geldt voor onze leidsters en voor de kinderen. Het is dan ook elke dag weer fijn om hier te zijn, want wat we samen kúnnen doen, doen we samen. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisscholen de IJsvogel, Anne Frank en De Akker.

 

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 12.15 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 12:15 - 18:15 uur
Voorschoolse opvang 07:30 - 08:30 uur
Vakantie- en/of margedag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Osseweide 1A
7943 GG, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

Elke dag bijzonder met je eigen fantasie en verbeelding

De kinderen komen graag op onze groep en voelen zich hier thuis. Samen zorgen we voor een vertrouwde basis voor de kinderen. In onze groep eten en drinken we samen en is altijd een plek om even rust te nemen. Bij ons is het spelen waar je wil. In de huishoek, de bouwhoek, de leeshoek, aan de tafel of in het atelier op de bovenverdieping. Creatief plezier dus!

Buiten is het trouwens ook fijn. Op de grote speelplaats is er genoeg ruimte om heerlijk in de zandbak te spelen of je energie kwijt te raken door te voetballen, fietsen, spelletjes te spelen en lekker te rennen. Zo krijgt iedereen de ruimte en ontwikkelen kinderen zich tot wie ze werkelijk zijn. Ze worden blije mensen. En daar gaat het immers om: vrolijke kinderen en gelukkige gezichten.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

27 maart 2023

Lentekriebels

We vieren dat het lente is! We maken hele mooie en unieke bloemen in allerlei vrolijke kleuren 🌸 Welke bloem vind jij het mooiste?

3 februari 2023

Samen spelen

We doen het vandaag rustig aan. Er wordt allerlei moois met strijkkralen gemaakt. Ook wordt er buiten gespeeld en worden er spelletjes tevoorschijn gehaald 'Doe jij de volgende keer ook met ons mee?'

22 december 2022

Kerstkaart maken

We maken onze eigen kerstkaart vandaag. Iedereen mag zelf kiezen wat ze erop willen tekenen en natuurlijk voor wie hun kerstkaart is. Zo hebben we straks allemaal mooie unieke kaarten!

Een team van enthousiaste medewerkers

Lisette

pedagogisch medewerker

Suzan

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines