Kinderdagverblijf Osseweide - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Osseweide

Midden in de wijk Oosterboer en pal naast het winkelcentrum gelegen. Dat is praktisch voor de ouders en extra leuk voor de kleintjes. Want in en rondom onze opvang is altijd iets te beleven. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek, vol plezier en avontuur. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisschool de IJsvogel. 

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Osseweide 1A
7943 GG, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

Samen ontdekken, samen groeien

Bij ons is het reuze gezellig. We zitten namelijk in ‘de Beemd’ en delen ons dak met een bso. Er wonen hier ook ouderen. Een complete wereld dus. En in onze wereld doen we veel samen. Dat begint ‘s ochtends al in de kring, waar we vooruitkijken op de dag. Knutselen en koekjes bakken, dansen en springen tijdens de gymnastiek, even lekker achterover hangen terwijl de pedagogisch medewerkers een verhaaltje voorlezen. Of we vermaken ons met de oudere bewoners, want die vinden gezelligheid net zo leuk.

Buiten is het trouwens ook fijn. Op de grote speelplaats maken we plezier in de zandbak of zitten we onder de bomen met een broodje dat we samen bij de bakker hebben gehaald. Lekker en leerzaam. Leren doen de kinderen ook van de thema’s die het hele jaar door aan bod komen; kunst, verkeer, jij en ik… En natuurlijk feesten, zoals Sinterklaas, ons Zomerfeest en moeder- en vaderdag. Zo is er elke dag iets te beleven.

Die belevenissen delen wij graag met alle ouders en verzorgers. Dagelijks met ‘foto’s van de dag’ en uiteraard tijdens overdrachtmomenten. Zo hebben wij de volste aandacht voor jou en je kind.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

26 juli 2022

Samen pastasalade maken en ervan smullen

Onze kinderen vinden het geweldig om samen boodschappen te doen bij de supermarkt om de hoek. Vandaag hebben wij daar diverse ingrediënten gehaald en deze verwerkt in de pastasalade. Smullen maar!

28 juni 2022

Verven met stoepkrijtverf!

We mogen vandaag buiten verven, dat is gek! We hebben speciale verf gemaakt van stoepkrijt. De verf heeft een mooi roze kleurtje. We versieren ons hele plein ermee!

16 juni 2022

Thema beroepen

Met elk thema lezen wij voor uit verschillende boeken zoals: Bobby naar de kapper. Met veel plezier hebben wij daarna zelf een schaar gebruikt en geoefend met het knippen van de papieren haren.

Een team van enthousiaste medewerkers

Lisette Veijer

pedagogisch medewerker

Gerlinda Zomerdijk

pedagogisch medewerker

Jolanda Wezenberg

pedagogisch medewerker

Mirjam Roelofs

pedagogisch medewerker

Renate den Boer

pedagogisch medewerker

Cindy Jouwsma

pedagogisch medewerker

Anita Lanting

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines