Buitenschoolse opvang Provincieroute - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Provincieroute

Alles in de buurt, alles bij de hand. We hebben het goed voor elkaar. Onze bso zit onder één dak met basisschool ‘De Octopus’ en da’s heel fijn. We gebruiken samen alle ruimten, zowel binnen als buiten. Er is altijd wat te beleven dus. Het is maar waar de kinderen zelf zin in hebben.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 14:15 - 18:15 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur. Op woensdag en vrijdag is voorschoolse opvang mogelijk bij genoeg animo van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Provincieroute 143 Zwolle
8016 GB, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Vrijheid en zelf keuzes maken. Daar groeien ze van!

We zitten in een fijne, groene omgeving. Dat zie je al op en rond het speelplein en de schoolpleinen. Kinderen voelen zich er vrij en raken niet uitgespeeld. Toch gaan we ook wel eens buiten de hekken. Dan wandelen we naar de kinderboerderij om de dieren te voeren en te aaien. Of we gaan naar de één van de speeltuinen, mooi om de hoek en altijd een succes. Natuurlijk doen we dat allemaal samen, want dat is het leukst. Dat geldt ook voor wat we binnen bedenken. Knutselen, kletsen, koken of sporten, spelen en springen, we doen het hier allemaal. Tijd voor rust is er ook. Even chillen en relaxen of stilletjes met een boek in een hoek. Ieder z’n ding!

Waar de kinderen maar blij van worden. En waar ze maar van groeien, want ook dat vinden we belangrijk. Zo is elke dag anders en zo blijven ze zich vermaken en ontspannen. Precies wat ze nodig hebben.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

3 maart 2021

Tijdens de CVO was één van de activiteiten het maken van een “schilderij uit de oven” ze waren er druk mee en genoten er even later tijdens de lunch van of namen hem mee naar huis.

2 februari 2021

Vorige week werden de kinderen uitgenodigd om even langs te komen. Ze kregen wat leuks om te knutselen. We missen de kinderen zo!

13 januari 2021

Naast de bso hebben we een groot veld met veel kastanjebomen. Afgelopen herfst gingen we met wat kinderen naar het veld. We kregen de bak helemaal vol en zwáár dat hij aan het einde was!

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly van Holland

manager

Michelle

pedagogisch medewerker

Jessica

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Dortji

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines