Buitenschoolse opvang Provincieroute - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Provincieroute

Alles in de buurt, alles bij de hand. We hebben het goed voor elkaar. Onze bso zit onder één dak met basisschool ‘De Octopus’ en da’s heel fijn. We gebruiken samen alle ruimten, zowel binnen als buiten. Er is altijd wat te beleven dus. Het is maar waar de kinderen zelf zin in hebben.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 14:15 - 18:15 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur. Op woensdag en vrijdag is voorschoolse opvang mogelijk bij genoeg animo van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Provincieroute 143 Zwolle
8016 GB, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Vrijheid en zelf keuzes maken. Daar groeien ze van!

We zitten in een fijne, groene omgeving. Dat zie je al op en rond het speelplein en de schoolpleinen. Kinderen voelen zich er vrij en raken niet uitgespeeld. Toch gaan we ook wel eens buiten de hekken. Dan wandelen we naar de kinderboerderij om de dieren te voeren en te aaien. Of we gaan naar de één van de speeltuinen, mooi om de hoek en altijd een succes. Natuurlijk doen we dat allemaal samen, want dat is het leukst. Dat geldt ook voor wat we binnen bedenken. Knutselen, kletsen, koken of sporten, spelen en springen, we doen het hier allemaal. Tijd voor rust is er ook. Even chillen en relaxen of stilletjes met een boek in een hoek. Ieder z’n ding!

Waar de kinderen maar blij van worden. En waar ze maar van groeien, want ook dat vinden we belangrijk. Zo is elke dag anders en zo blijven ze zich vermaken en ontspannen. Precies wat ze nodig hebben.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 april 2024

Bingo

Het laatste activiteit van deze maand was bingo! De kinderen konden allemaal een prijs winnen! Om teleurstellende gezichten te voorkomen was er voor iedereen een klein cadeautje.

3 oktober 2023

Spinnensoep

We maken samen een lekkere spinnensoepje! 'Hmm.. dat was lekker!'

9 mei 2023

(Moes)tuinieren

Op de bso beschikken we over een (moes)tuintje. We zaaien voor, zitten met onze handen in de aarde en denken na over wat zaden nodig hebben om tot een plantje uit te groeien. #Verwonder

Een team van enthousiaste medewerkers

Robbin

manager

Michelle

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Isabel

pedagogisch medewerker

Kelly

pedagogisch medewerker

Lorissa

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines