Kinderdagverblijf Provincieroute - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Provincieroute

Bij ons is het gezellig groeien. Elke dag en in een vertrouwde omgeving. We zijn gevestigd in een brede school, openbare basisschool De Octopus. Dat betekent naast veel gezelligheid en samen spelen, bekend terrein voor de komende jaren.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Provincieroute 143
8016 GB, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Elke dag een beetje groter en wijzer

Groeien en doorgroeien is bij ons heel makkelijk, want de basisschool en bso zitten op dezelfde plek. Da’s goed om te weten en handig voor later. Voor het zover is maken we natuurlijk vooral veel plezier in onze opvang. Uitstapjes naar het park, dieren aaien op de kinderboerderij en samen boodschappen doen in de winkel op de hoek. Met de bolderkar of met de ‘kortebeentjeswagen’, want bewegen doen we graag. In de beslotenheid van het buitenplein of binnen in de gymzaal. Ook de hoofdjes houden we in beweging, met leuke thema’s, zoals ‘kleuren en vormen’, ‘mijn familie’ en het jaarlijkse zomerfeest!

Zo leren kinderen elke dag meer. Ook – en misschien wel vooral – van elkaar. Daarom staan samen spelen en samen doen bij ons voorop. Daar worden ze écht wijzer van

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 april 2023

Nestjes bouwen

Vanochtend hadden we een paas activiteit. Eerst mochten we zelf een nest bouwen, daarna kozen we allemaal een ei, toen ging de kip op de eieren zitten en kwamen er gekleurde kuikens uit!

30 januari 2023

De burgemeester op bezoek!

Tijdens de nationale voorleesontbijt las de burgemeester voor uit het boek 'Maximiliaan modderman geeft een feestje.' Na het lezen ging hij mee aan tafel lekker ontbijten. Wat hebben we genoten!

21 december 2022

Bijna kerstvakantie

Het is bijna kerst. Deze week hebben wij een heerlijke kerstlunch op de groep. 'Yummiieee!'

Een team van enthousiaste medewerkers

Frouwkje

manager

Betsy

pedagogisch medewerker

Bianca

pedagogisch medewerker

Shaleen

pedagogisch medewerker

Efken

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines