Buitenschoolse opvang Schellerpark - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Schellerpark

Een unieke opvang op een evenzo unieke locatie. Onze bso met drie stamgroepen is gevestigd in Wijkboerderij de Schellerhoeve. Daarnaast werken we veel samen met basisschool de Phoenix en de Octopus. Buiten zijn en buiten spelen staan dan ook bovenaan het lijstje van de kinderen. Dat begrijpen wij helemaal, want wie wil er nu niet elke dag op ontdekking en verkenning?

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten
Om bij onze bso te komen, kun je het beste navigeren via de Baarskolk.

Contactgegevens

Schellerpark 101
8017 NZ, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Buitenplezier, dat vind je hier!

We zijn dikke vrienden met de mensen van de wijkboerderij. En met de dieren die er rondlopen. De kinderen voeren en verzorgen ze graag, met een beetje hulp van de vrijwilligers natuurlijk. Het buitenleven en de ruimte is hier heerlijk. Lekker broodjes bakken boven het kampvuur, een spannend potje voetballen op het veld, luieren in het grasveld. Het kan en mag hier allemaal. We zijn dus buiten wanneer het kan, maar ook binnen vermaken we ons opperbest! Zo is er de grote, centrale ruimte waar we allemaal kunnen zitten en spelen. Natuurlijk de stal waar de dieren graag visite krijgen. En, ook een favoriete plek, de mooie bovenruimte waar van alles te doen en te ontdekken is! Lekker actief buiten of heerlijk creatief binnen. Kinderen bedenken en beslissen het zelf. Het is immers hun eigen vrije tijd. Plezier en gezelligheid, daarvoor komen ze bij bso Schellerpark.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 april 2024

Pieperdag

Deze week is het de week van de 'schooltuin'. De organisaties: 'Alliante schooltuinen', 'Jong leren eten' en 'Nationale buitenlesdag' hebben een programma gemaakt rondom de pieper. Wij deden hier aan mee!

9 februari 2024

Vogelvoer

Wij zorgen ook voor de dieren rondom het terrein. Zo maken we deze week mooie en lekkere vogelvoerslinger 🐦🥜🥕🍎

2 februari 2024

Groenten

Elke middag eten de kinderen deze groenteschaal leeg. Alle schilletjes of stukjes groenten die wij niet gebruiken worden gevoerd aan de cavia’s en konijnen op locatie!

Een team van enthousiaste medewerkers

Helma

pedagogisch medewerker

Sonny

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Agnes

pedagogisch medewerker

Robbin

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines