Peuterspeelzaal Schellerpark - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Schellerpark

Onze VE-locatie is met recht bijzonder te noemen. We zijn namelijk gevestigd in wijkboerderij ‘de Schellerhoeve’ en daarmee genieten de kinderen van het echte boeren buitenleven. Daarnaast werken we samen met basisschool de Octopus en de Phoenix. Een heerlijk plek waar ontdekken en ervaren aan de orde van de dag zijn.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 12:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 12:00 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is de peuterspeelzaal tussen 12:00 - 13.00 uur gesloten.

Contactgegevens

Schellerpark 101
8017 NZ, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Kakelende kippen en vrolijke verkenners

In onze opvang gaat het om zorgen voor de natuur en voor elkaar. Er is hier dan ook nogal wat om voor te zorgen. Konijnen, geiten, kippen en ezels… Ze krijgen graag een maaltje en een aai van de kinderen. Ook de bloemen en fruitbomen in onze tuin houden van zorgzame, groene vingertjes. We zijn dus buiten wanneer het kan. Een heerlijke wandeling, verstoppertje tussen de struiken of de beleving van de seizoenen. Het ene is nog leuker dan het andere. Dat is binnen net zo. Samen zingen in de speelzaal, dansen in de kring, het kan niet gek genoeg. Natuurlijk maken we lampionnen voor Sint Maarten, verstoppen we eitjes met Pasen en picknicken we met ouders tijdens het Zomerfeest. Ook wandelen we samen het hele jaar door! Binnen of buiten, op onze peuterspeelzaal is het altijd dikke pret. Of ze nu plezier maken in de poppenhoek of van de heuvel met glijbaan glijden. Kinderen vinden altijd hun eigen avontuur!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

19 mei 2023

De kikkervisjes groeien

De kikkervisjes groeien goed. Ze zijn nu groot genoeg om naar de sloot te gaan. Anders springen er wel heel veel kikkers in de speelzaal.🐸🐸

19 april 2023

Kikkerdril

We hebben kikkerdril op de peuterspeelzaal. En… na een tijdje kwamen er al kikkervisjes uit de eitjes. Nu wachten we af wat er verder zal gaan gebeuren.. kwak kwak…zouden het misschien brulkikkers worden?🐸

29 maart 2023

Lente

Een crocus en een tulp en een hyacint, de lente begint, de lente begint, een crocus en een tulp en een hyacint, de lente begint! We maken een wandeling om bloemetjes te zoeken!

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly

manager

Femie

pedagogisch medewerker

Annelies

pedagogisch medewerker

Diana

pedagogisch medewerker

Louise

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,40

Blog & magazines