Buitenschoolse opvang Stippestap - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Stippestap

Binnenpret krijgt bij ons een geheel nieuwe betekenis. In onze opvang is het namelijk altijd genieten. Ons vaste team van leidsters weet wat kinderen leuk vinden en maken elke dag weer anders. Buiten is er net zoveel te beleven trouwens. Het is maar waar de kinderen zelf zin in hebben. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisschool de Berkenhorst en de Christelijke Nationale school.

Openingstijden

Maandag 15:15 - 18:15 uur
Dinsdag 15:15 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 15:15 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.45 uur. Om bij de locatie te komen moet je navigeren naar: Christelijke Nationale School Staphorst, Kerkweg.

Contactgegevens

J.C. van Andelweg 4
7951 DT, Staphorst

Op deze locatie vind je ook:

Binnen verkennen en buiten ontdekken

Het kan allemaal bij bso Stippestap, als het maar leuk en gezellig is. Dat is het zeker in onze huiskamer, een beetje zoals thuis. En dat is fijn na een volle schooldag. Dat geldt ook voor de keukenhoek waar gezellig gekookt, gebakken en gesmuld kan worden. Nog meer creativiteit kunnen de kinderen kwijt in het atelier. Inspiratie genoeg, alleen al vanwege de wisselende thema’s waar we mee werken. En buiten? Een skelterbaan, een voetbalveld, een grote familieschommel. Even op de kop hangen in het duikelrek of harken en spitten in de moestuin. Liever een vlot bouwen of waterbeestjes bestuderen? Vlakbij is er een meertje. Voor de stoertjes zijn er zelfs een fietscrossbaan en een halfpipe. Veel te doen en te ontdekken dus. Voor de jongsten en voor de wat ouderen, voor hen is er een  8 plus-kamer. Vervelen? Daar hebben wij nog nooit van gehoord.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 maart 2023

Schminken op de BSO

Een van de favorieten activiteiten van de kinderen! Van Unicorn tot Spider-Man, het kan allemaal. Elke dag is anders bij ons op de BSO met elke dag variërende activiteiten! 😀

2 maart 2023

Muziekbingo in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie spelen wij met z’n allen gezellig Muziekbingo. De grote jongens en meiden waren de DJ’s en alle andere vulden de bingo kaart in en dansten vrolijk mee met de muziek. 'Dat was heel gezellig!'

17 november 2020

Graffiti workshop op de bso!

Een team van enthousiaste medewerkers

Joyce

pedagogisch medewerker

Bianca

manager

Anne-Marleen

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines