Kinderdagverblijf Stippestap - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Stippestap

Samen spelen en samen groeien. Het kan in onze ruim opgezette opvang. Grote, open ruimtes om actief te bewegen en kleine hoekjes voor de nodige rust en geborgenheid. Daarmee zijn ons kinderdagverblijf en onze bso net zo veelzijdig als de kinderen zelf. Een fijne plek om te spelen en te leren.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Opvang vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur op aanvraag. Om bij de locatie te komen moet je navigeren naar: Christelijke Nationale School Staphorst, Kerkweg.

Contactgegevens

J.C. van Andelweg 4
7951 DT, Staphorst

Op deze locatie vind je ook:

Er is een nieuwe peutergroep!

Vanaf mei 2023 is er bij kinderdagverblijf Stippestap een peutergroep op de dinsdag en donderdag. Deze groep is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud. We bieden hier activiteiten aan die goed aansluiten bij de ontwikkeling van jullie peuter. Wil je je aanmelden? Dat kan. Schrijf je in via de link hieronder of neem contact op met klantadvies. Ook als je vragen hebt, kun je terecht bij klantadvies. Zien we je snel?

Inschrijven doe je hier!
boom beer

Grenzeloos groeien

In onze locatie denken we vanuit ruimte en openheid. Waar het kan, staan deuren open en doen we zoveel mogelijk samen. Ook de centrale hal, waarop alle groepsruimten aansluiten, is een fijne  ontmoetingsplek voor alle kinderen. Om te fietsen en te hollen, voor spelletjes met de hele groep of om samen muziek te maken. Hier kan het allemaal. Net als buiten, in onze grote tuin met fietspaadjes, heuveltjes en een grondbox voor de allerkleinsten. En regent het? Dan pakken we regenpakjes en laarsjes. Kinderen vinden het geweldig! Daarnaast doen wij veel activiteiten in samenwerking met basisschool de Berkenhorst en de Christelijke Nationale school, hoe leuk is dat?

Groeien en ontwikkelen, we maken het samen mogelijk. Met fysieke activiteiten, feestdagen en -momenten en leuke, slimme thema’s. Spelen en leren gaan immers hand in hand. Elke dag weer.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

6 maart 2024

Thema voorjaar en Pasen

We zijn weer bezig met de thema’s Voorjaar en Pasen. Daar hoort natuurlijk het ontdekken van de rijst ook bij!

15 februari 2024

Thema Ziek en gezond 🤕

Wat hebben wij hier goede dokters👨🏻‍⚕️👩🏼‍⚕️ Wij kunnen iedereen weer beter maken🤒 Wij plakken pleisters 🩹 leggen verband aan en luisteren naar het hart🫀

4 december 2023

Activiteitenbord

Zoveel variatie én zoveel te ontdekken!

Een team van enthousiaste medewerkers

Henrieke

pedagogisch medewerker

Bianca

manager

Joyce

pedagogisch medewerker

Ferna

pedagogisch medewerker

Grietje

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines