Buitenschoolse opvang Villa Doomijn Zuideinde - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Doomijn Zuideinde

Een bijzonder groene bso in een locatie vol karakter. Een prachtige oude villa aan het randje van het centrum van Meppel. Binnen hoge plafonds en kroonluchters, buiten hoge bomen en vooral veel natuur. Een paradijsje voor kinderen. Heerlijk om jezelf te vinden na een volle schooldag. Wij halen kinderen op van de scholen uit het centrum en de Koedijkslanden. Dat is handig!

Openingstijden

Maandag 14:00 - 19:00 uur
Dinsdag 14:00 - 19:00 uur
Woensdag 12:00 - 19:00 uur
Donderdag 14:00 - 19:00 uur
Vrijdag 12:00 - 19:00 uur
Vakantie- en margedag 07:00 - 19:00 uur

Contactgegevens

Zuideinde 108
7941 GL, Meppel

Op deze locatie vind je ook:

Beleven in stijl, plezier maken in het groen

Ons pand is bijzonder, maar onze tuin ronduit uniek. Heuveltjes, een waterpomp en een oude roeiboot, een tunnel en heel veel groen. Natuurlijk spelen is dan ook ons motto. Slepen met takken, emmers en autobanden. Het kan allemaal, zelfs in de regen. Vieze handjes en modderlaarsjes horen daar gewoon bij. Die krijgen ze ook wanneer we samen het Wilhelminapark of het bos in Staphorst verkennen. Opdrogen en opwarmen doen we binnen. Terwijl we knutselen met gevonden bladeren, en terwijl we samen nadenken over spannende thema’s en over de het bso slaapfeest en de jaarlijkse Kerst Fair. Ondertussen bereidt onze kok een biologische maaltijd of klein hapje.

Zo lekker en fijn is het bij bso Villa Doomijn. Samen groeien in creativiteit en samen op zoek naar vermaak en beleving. Dat is altijd snel gevonden. Buiten in het groen, als het even kan.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

2 maart 2023

Gebaksbordjes versieren

Thema in onze vakantie is: ‘Heel Villa bakt’.

30 december 2022

Creatief met Playmais.

Deze jongen heeft zijn familie nagemaakt met playmais, inclusief auto. 'Mooi geworden hé?'

28 maart 2022

Mangofeest

Vandaag hebben wij een mangofeest gehad. Wij hebben gekeken wie het verste met een mangopit kan gooien, ons mooi geschminkt en een mangosmoothie gemaakt.

Een team van enthousiaste medewerkers

Annet

huishoudelijk medewerkster

Jacolien

pedagogisch medewerker

Manon

pedagogisch medewerker

Leonie

pedagogisch medewerker

Ingrid

pedagogisch medewerker

Saida

Huishoudelijk medewerker

Bianca

manager

Sam

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,15
41 weken € 11,05
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,77
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 10,65
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 10,40
Extra opvang op factuur € 12,67
Maaltijd € 3,76

Blogs & magazines