Buitenschoolse opvang Villa Kaketoe

Wij geven kinderen de vrijheid. Dan groeien ze het meest en vermaken ze zich het best. In onze bso kunnen en mogen ze dan ook alle kanten op. Binnen en buiten liggen gezelligheid en plezier namelijk voor het oprapen. Net als kleine en grote ontdekkingen.

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:15 uur
Dinsdag 12:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 12:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur

Lekker buiten, heerlijk binnen. Wat je maar wil!

Verkennen en ontdekken doen kinderen dan ook overal in onze bso. Vooral buiten voelen ze zich lekker vrij. Niet zo vreemd, want onze grote ontdekkingstuin is een belevenis op zich. Zoveel groen om van te genieten. Bosjes om in te spelen en te verstoppen, bomen om aan te hangen en in te klimmen, rollen in het gras en kastelen bouwen in de zandbakken. Of taartjes bakken, dat is net zo leuk. Binnen zijn ze net zo vrij om te doen wat ze willen. Knutselen, goochelen, vadertje en moedertje spelen of bouwen in de bouwhoek en tutten in de poppenhoek. En als de eigen inspiratie een keertje op is, dan hebben we altijd onze thema’s als onuitputtelijke bron. Seizoenen, feestdagen, natuur, kunst…

Kinderen vermaken zichzelf. Eigenlijk altijd, maar soms hebben ze een duwtje in de rug nodig. Daarom werken we ook met dagarrangementen. Daarmee liggen de leukste activiteiten op ze te wachten.

Unieke samenwerking tussen Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt

Je wilt voor jouw kind het beste pad uitstippelen naar een mooie toekomst. Dat jouw kind zijn of haar talent in een vertrouwde omgeving met plezier ontwikkelt tot een zelfbewuste wereldburger. Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt geven hier invulling aan door vanuit één pedagogische visie op ontwikkeling en educatie te werken.

Programma’s en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat een doorgaande lijn in educatie van 0 tot 13 jaar wordt bereikt. Een bewuste keuze voor professionaliteit geeft rust en zekerheid! Obs Commissaris Gaarlandt is een kanjerschool met speciale aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en veel aandacht voor muziek, cultuur en sport. Klik hier voor meer informatie.

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerhard Post

pedagogisch medewerker

Joyce Londo

pedagogisch medewerker

Marije Timmerman

pedagogisch medewerker

Vanessa Vis

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2021

tarieven Uurtarief
52 weken € 7,96
41 wkn + 42 dgn € 7,86
41 wkn + 36 dgn € 7,96
41 wkn + 30 dgn € 8,08
41 wkn + 24 dgn € 8,20
41 wkn + 18 dgn € 8,29
41 wkn + 12 dgn € 8,38
41 wkn + 10 dgn € 8,43
41 wkn + 8 dgn € 8,46
41 wkn + 6 dgn € 8,49
41 wkn € 8,71
Flexibele/incidentele opvang € 8,93

Blog & magazines