Kinderdagverblijf Villa Kaketoe - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Villa Kaketoe

Een bijzondere plek voor de jongste mensen. We zitten namelijk in het oude gemeentehuis van Nijeveen, in het hart van het dorp. Naast bijzonder is het ook vooral erg ruim. En dat is heel fijn voor alle kinderen in onze opvang en bso.

Openingstijden

Maandag 07:00 - 18:15 uur
Dinsdag 07:00 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:00 - 18:15 uur
Vrijdag 07:00 - 18:15 uur

Samen voor alles

Met twee kinderdagverblijf groepen tot 4 jaar, een bso-groep van 4 tot 8 jaar en een bso voor 8+ hebben wij een plekje voor iedereen. Al die verschillende leeftijden en talenten bij elkaar zorgen voor nogal wat gezelligheid en beweging. In onze grote tuin bijvoorbeeld. Een groene wereld met klimbomen, konijnen en lekker veel gras, waar alle kinderen samen spelen en ontdekken. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen speelt en leert hier met elkaar. Met ons Zomerfeest, de opa en oma week en de vossenjacht is de gezelligheid compleet.

Door de bso en het kinderdagverblijf samen te voegen wanneer het kan, ontdekken kinderen hoe leuk het is om voor elkaar te zorgen en om elkaar te helpen. Helemaal goed voor elkaar dus.

Unieke samenwerking obs Commissaris Gaarlandt & Promes

Je wilt voor jouw kind het beste pad uitstippelen naar een mooie toekomst. Dat jouw kind zijn of haar talent in een vertrouwde omgeving met plezier ontwikkelt tot een zelfbewuste wereldburger. Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt geven hier invulling aan door vanuit één pedagogische visie op ontwikkeling en educatie te werken.

Programma’s en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat een doorgaande lijn in educatie van 0 tot 13 jaar wordt bereikt. Een bewuste keuze voor professionaliteit geeft rust en zekerheid! Obs Commissaris Gaarlandt is een kanjerschool met speciale aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en veel aandacht voor muziek, cultuur en sport. Klik hier voor meer informatie.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

3 augustus 2022

Plons!

Plons, daar gaat Floortje het varken! Ze springt zomaar in de vijver omdat ze het zo warm heeft. De kinderen luisteren aandachtig naar het verhaal en spelen daarna met de bevroren varkentjes.

26 juli 2022

IJsblokjes pret

Het is lekker warm en wij genieten van het heerlijke zomer weer. Buiten kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt met ijsblokjes verf op een groot stuk behang. Echte zomerse kunst.

27 juni 2022

Modderweek

Start van de Modderweek, hoe maak je modder? Water, zand en mengen maar. Tijdens Modderweek staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. En daarbij mag je vies worden!

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerry

pedagogisch medewerker

Lianne

pedagogisch medewerker

Eefke

pedagogisch medewerker

Alien

pedagogisch medewerker

Lisette

pedagogisch medewerker

Anita Lanting

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines