Buitenschoolse opvang Wildwalstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Wildwalstraat

In onze bso is er van beneden tot boven altijd iets te beleven. We zitten gezellig in IKC de Schatkamer. Kinderen tot zeven jaar hebben beneden hun eigen rijk, de kinderen van zeven en ouder vermaken zich op de bovenverdieping. Boven, beneden, binnen en buiten, plezier en gezelligheid is er overal.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur

Binnen op verkenning, buiten op ontdekking

Vermaak ligt op de loer in bso Wildwalstraat. Zo wordt er flink op los gekookt en gebakken op het kookeiland. Vieze handjes en plakkerige vingertjes? Dat hoort erbij. Lekker creatief, daar houden we juist van. Kinderen mogen namelijk zelf de workshops bedenken! Net als bij de fotografiewedstrijd of wanneer we t-shirts pimpen. Die kunnen ze dan mooi aan tijdens het Zomerfeest of wanneer ze swingen in de Nieuwjaarsdisco. Bewegen zijn we sowieso gek op. Pietengym, een hockeyclinic of lekker hollen op het plein. We zijn buiten wanneer het ook maar even kan. In onze bijzondere natuurtuin bijvoorbeeld, naar de kinderboerderij en de speeltuin in de buurt of naar het grote schoolplein. Daar zijn we zo, want we kunnen binnendoor via de school. Zo is er van alles te doen en allemaal ook nog ‘s heel dichtbij. Kinderen hebben het goed voor elkaar bij ons. Daar zorgt onze vaste team van pedagogisch medewerkers voor. Elke dag weer.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Smoothie maken

Vandaag mogen de kinderen hun eigen gezonde smoothie maken!

26 maart 2024

Paas speurtocht winkelcentrum

Vorige week en deze week hebben we met een groepje kinderen de paasspeurtocht gelopen. Wat vonden de kinderen het leuk! En wij kregen allemaal wat lekkers!

22 december 2023

Kerstkoekjes bakken

Vandaag koekjes gemaakt met de kinderen. De koekjes zijn klaar om de oven in te gaan en daarna gaan we ze versieren!

Een team van enthousiaste medewerkers

Tara

pedagogisch medewerker

Anne

pedagogisch medewerker

Saskia

pedagogisch medewerker

Geertje

pedagogisch medewerker

Niloefaar

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines