Peuterspeelzaal Wildwalstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Wildwalstraat

Bij ons is het één grote ontdekking. Niet zo vreemd als je bedenkt dat we in KindCentrum ‘De Schatkamer’ zijn gevestigd. Met deze school hebben we een doorgaande leerlijn. Een bijzondere plek in het hart van Stadshagen, waar voor kinderen altijd iets te beleven is. In en rond onze locatie en om ons heen in de wijk.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag 08:30 - 12:30 uur
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Nieuwsgierige ontdekkers en leergierige wijsneusjes

We vinden altijd een reden om lekker naar buiten te gaan. Samen spelen op de speelplaats is één van de favorieten. Graven in de zandbak, klimmen op de heuvel en balanceren op de evenwichtsbalk. Een rondje fietsen kan ook, want het plein is er groot genoeg voor. Lekker in beweging dus! Heel gezond, net als wat we hier eten en drinken. Zo zijn we bewust bezig met alles wat we doen. Wanneer we spelen, maar ook als we iets kunnen leren. Wijzer worden van thema’s als Muziek, Liefde, Groot en Klein en de seizoenen. Kinderen komen hier ogen en oren te kort. Elke dag minstens één ontdekking, dat is waar we voor gaan. Da’s niet zo moeilijk, want kinderen kunnen hier elke dag op verkenning. De wereld van onze peuterspeelzaal is groot genoeg!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 april 2024

Thema: Lente

Samen met de kinderen maken we klei-eitjes voor in het nestje!

29 maart 2024

Thema: Lente

Spelen met de boerderijdieren!

12 januari 2024

Thema: Kleding

We hebben met lapjes stof de kleding geplakt en daarna een gezichtje getekend.

Een team van enthousiaste medewerkers

Lize

pedagogisch medewerker

Joke

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines