Kinderdagverblijf Burg. van Walsumlaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Burg. van Walsumlaan

Groen, dat is het sleutelwoord van onze opvang waarbij ruimte ook een grote rol speelt. Ruimte om te ontwikkelen, om te groeien en om plezier te maken. Maar ook letterlijk, want ons pand is ronduit fors en onze buitenplaats is een ontdekkingstocht waard. Daar maken onze vaste pedagogisch medewerkers dankbaar – en heel creatief – gebruik van. Alle ruimte om te groeien dus!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Helaas wordt de routebeschrijving naar deze locatie niet heel goed weergegeven. Gebruik daarom altijd Google Maps én de loop- of fietsroute. Deze locatie is te bereiken via het Lünenpad, dit is het fiets-/voetpad achter de locatie naar o.a. hogeschool Windesheim. Dit is een officiële doorgang in het hekwerk. Je komt dan uit vlak naast de dierenartsenpraktijk en de kerk op het plein waar ook wij aan gehuisvest zijn.

Stap voor stap de wereld in

In zo’n mooie, grote en groene locatie valt veel te beleven en te ontdekken. In de centrale hal zoeken de kinderen elkaar op om te racen op fietsjes, voor het blotevoetenparcours of voor een potje verstoppertje, geheime hoekjes zijn er genoeg. Die zijn ook heel fijn om even rustig in weg te kruipen. Maar we zijn ook gek op natuur. Elke dag kijken we hoe de wereld er buiten uitziet. Het groene plein is onze trots. Heerlijk om op te spelen en met een voelpad om op verschillende materialen te lopen. De kippen genieten van het groen rondom de wilgentipi en leggen hun eitjes, waarvan we smullen bij de lunch. Smullen doen we ook tijdens de Kookweek en wanneer opa en oma langskomen op de familiedag. We hebben elke maand weer nieuwe thema’s en ideeën. Zo is geen dag hetzelfde.

Wanneer het kan splitsen we de groepen op om alles voor elke leeftijd even spannend te houden. Daarmee krijgen de kinderen alle ruimte voor zichzelf én voor elkaar. Want samen spelen en samen groeien, dat is toch het leukste dat je kunt bedenken.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 mei 2024

Onze eerste oogst!

Vandaag hebben we radijsjes kunnen oogsten en vanmiddag gaan we ze proeven!

6 mei 2024

Visjes kijken

De visjes hebben nieuwe buren, kikkervisjes!

1 mei 2024

Feest met water

Op een lekkere zomerse dag met water spelen. Wat heerlijk en wat genieten de kinderen er van! Na het afkoelen gaan we samen met de andere kinderen picknicken.

Een team van enthousiaste medewerkers

Robbin

manager

Sanne

pedagogisch medewerker

Renata

pedagogisch medewerker

Mehrzad

pedagogisch medewerker

Samantha

pedagogisch medewerker

Natascha

pedagogisch medewerker

Selma

pedagogisch medewerker

Sandra

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Lisette

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Anette

pedagogisch medewerker

Megan

pedagogisch medewerker

Tineke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines