Kinderdagverblijf Burg. van Walsumlaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Burg. van Walsumlaan

Groen, dat is het sleutelwoord van onze opvang waarbij ruimte ook een grote rol speelt. Ruimte om te ontwikkelen, om te groeien en om plezier te maken. Maar ook letterlijk, want ons pand is ronduit fors en onze buitenplaats is een ontdekkingstocht waard. Daar maken onze vaste pedagogisch medewerkers dankbaar – en heel creatief – gebruik van. Alle ruimte om te groeien dus!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Helaas wordt de routebeschrijving naar deze locatie niet heel goed weergegeven. Gebruik daarom altijd Google Maps én de loop- of fietsroute. Deze locatie is te bereiken via het Lünenpad, dit is het fiets-/voetpad achter de locatie naar o.a. hogeschool Windesheim. Dit is een officiële doorgang in het hekwerk. Je komt dan uit vlak naast de dierenartsenpraktijk en de kerk op het plein waar ook wij aan gehuisvest zijn.

Contactgegevens

Burg. van Walsumlaan 3
8017 CC, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Stap voor stap de wereld in

In zo’n mooie, grote en groene locatie valt veel te beleven en te ontdekken. In de centrale hal zoeken de kinderen elkaar op om te racen op fietsjes, voor het blotevoetenparcours of voor een potje verstoppertje, geheime hoekjes zijn er genoeg. Die zijn ook heel fijn om even rustig in weg te kruipen. Maar we zijn ook gek op natuur. Elke dag kijken we hoe de wereld er buiten uitziet. Het groene plein is onze trots. Heerlijk om op te spelen en met een voelpad om op verschillende materialen te lopen. De kippen genieten van het groen rondom de wilgentipi en leggen hun eitjes, waarvan we smullen bij de lunch. Smullen doen we ook tijdens de Kookweek en wanneer opa en oma langskomen op de familiedag. We hebben elke maand weer nieuwe thema’s en ideeën. Zo is geen dag hetzelfde. En sinds kort hebben wij zelfs konijntjes! Hoe leuk?!

Wanneer het kan splitsen we de groepen op om alles voor elke leeftijd even spannend te houden. Daarmee krijgen de kinderen alle ruimte voor zichzelf én voor elkaar. Want samen spelen en samen groeien, dat is toch het leukste dat je kunt bedenken.

Superflex

Op deze locatie bieden wij naast flexibele opvang ook het superflex pakket aan. Dit is speciaal voor ouders die behoefte hebben aan een grote mate van flexibiliteit! Hierbij zijn vrije breng- en haaltijden mogelijk (behalve tijdens het gezamenlijke lunchmoment tussen 11.30 en 12.30).

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 oktober 2021

Dierendag

Vandaag hebben we onze dieren extra verwend. De konijnen kregen een worteltje van de kinderen. De kippen kregen een extra handje graan. En ze mochten nog even op het gras scharrelen. 🐇🐓🌽🥕

16 september 2021

Feestweek

Deze week hebben we een feestweek. Ter ere van onze nieuwe groepsnamen. Vlinder, Libelle, Pauw en Flamingo. We hebben pauwenveren van fruitspiesjes gegeten en gesprongen op de springkussen.

2 september 2021

Moddertaartjes

Vandaag is er hard gewerkt aan moddertaartjes. Wat een plezier met water, zand en stokken.

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly van Holland

manager

Sanne Koning

pedagogisch medewerker

Renata Pospiech

pedagogisch medewerker

Mehrzad Ghazvini

pedagogisch medewerker

Samantha van Wolfswinkel

pedagogisch medewerker

Natascha van den Berg

pedagogisch medewerker

Selma Jacobs

pedagogisch medewerker

Sandra Sluiter

pedagogisch medewerker

Wilma Wouda

pedagogisch medewerker

Lisette Korenromp

pedagogisch medewerker

Laura Hamstra

pedagogisch medewerker

Anette Pruissen

pedagogisch medewerker

Tineke Veen

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Burgemeester van Walsumlaan

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Incidentele opvang € 10,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Superflex € 10,81

Blog & magazines