Kinderdagverblijf De Ploeg - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Ploeg

Op kinderdagverblijf De Ploeg gaat het om ervaren en beleven. Dat is wat kinderen het liefst doen, zo klein als ze zijn. En dat kan hier volop. We hebben veel ruimte in ons lokaal én daarbuiten. We zitten namelijk in Integraal Kind Centrum De Ploeg. Dat biedt verrassende mogelijkheden en bovenal veel gezelligheid!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Verruimde opvang tussen 07.00 en 19.00 uur is op aanvraag mogelijk.

Contactgegevens

Holtrichtersveld 3
7327 DJ, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Verkennen, ontdekken en genieten

Wij houden van ritme. In de dag en in de momenten die we hier samen beleven, maar zeker ook in klanken. Want muziek, zang en dans spelen een grote rol on onze opvang. We beginnen onze dagen zelfs met een begroetingsliedje en daarna bewegen we er samen vrolijk op los. Zo leren alle kinderen zich te uiten. Dat gebeurt óók wanneer we samen creatief zijn in ons eigen atelier. Hier mag iedereen z’n eigen knutselmaterialen kiezen en daarmee iets moois maken aan de grote tafel. Zelf kiezen vinden we hier sowieso heel belangrijk. Net als zelf onderzoeken en ontdekken.

Dat is ook nog eens een mooie voorbereiding op het latere onderwijs. We zitten dan ook niet voor niets in een IKC met veel andere kinderen. Kinderen leren immers veel én graag van elkaar. Op de dinsdag en de donderdag hebben we zelfs een speciaal programma voor peuters vanaf 2,5 jaar. Kinderen gaan daarbij tijdens de openstelling ook op bezoek in de kleutergroepen en draaien daar deels een programma mee. Samen spelen en ontdekken dus. In de kleuterhal met knutselkasten of buiten op onze grote speelplaats.

Kom snel een langs op kinderdagverblijf De Ploeg en ontdek hoe fijn en gezellig het hier is!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 mei 2024

Harira-soep

Wij hebben allemaal chefkokkie’s 🧑‍🍳👩‍🍳. Op de peuter plus groep maken ze een lekkere Harira-soep.

15 mei 2024

Sensorisch spelmateriaal

Wij hebben echte mais 🌽, met houten schepjes, maatbekertjes en boerderijdieren. Wat kunnen wij zo heerlijk spelen en ontdekken🥰!

10 mei 2024

Themakoffer: Zomer

We bekijken samen wat er allemaal in ons thema koffer zit verstopt. Hé! dat zijn allemaal spulletjes dat bij het strand hoort!

Een team van enthousiaste medewerkers

Yvonne

pedagogisch medewerker

Bregina

pedagogisch medewerker

Roseline

pedagogisch medewerker

Leonie

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Marleen

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines