Buitenschoolse opvang de Ploeg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Ploeg

Plezier begint met samen dingen doen, vinden we bij bso De Ploeg. Superfijn dus dat we onderdeel zijn van een Integraal Kindcentrum. IKC de Ploeg heeft veel te bieden en daar plukken de kinderen de vruchten van. Er is hier elke dag van alles te beleven en ontdekken.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30. Op woensdag en vrijdag vangen wij de kinderen op bij Adventure bso de Maten.

Contactgegevens

Holtrichtersveld 3
7327 DJ, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Klimmen, hollen en chillen

Kinderen vinden het bij ons reuze fijn. Dat vertellen ze en dat zien we aan de blije gezichtjes. Ze voelen zich hier thuis, onder meer omdat ze dezelfde, vertrouwde gezichten zien. Enkele pedagogisch medewerkers werken overdag op de basisschool. Dat is fijn voor de kinderen en voor de ouders. Ook het gebouw kennen de kinderen als hun broekzak. Ze weten waar ze hun plek en hun vermaak kunnen vinden. Zo hebben we een grote hal waar we een eigen keuken hebben. Hier koken en bakken we samen wat af. En smullen, dat doen we natuurlijk ook. Voor de oudste kinderen is er zelfs een eigen chillgroep, heerlijk om even te chillen. Buiten is het minstens zo fijn. Rondom de school is alle ruimte om te rennen, dollen en spelen. Hangen in de speeltoestellen, tikkertje op het plein, een potje pingpong: het kan en mag allemaal.

Vervelen bestaat hier niet. Wat te denken van onze dagelijkse workshops? En de thema’s die elke twee maanden wisselen? Zo zie je, alles kan en mag op bso De Ploeg!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 mei 2024

Studiedag in het Matenpark

Vandaag zijn wij op stap gegaan naar het Matenpark! Wat hebben wij een plezier gehad ☀️

15 mei 2024

Ozzobot

Vandaag hebben wij een workshop gehad met een ozzobot! Wat hebben wij een plezier gehad.

13 mei 2024

Bakken

Vandaag hebben wij heerlijke kaneelvlinders gemaakt. Hmm! Wat ruikt dat lekker!

Een team van enthousiaste medewerkers

Stacey

pedagogisch medewerker

Annemarie

pedagogisch medewerker

Verena

pedagogisch medewerker

Jessica

pedagogisch medewerker

Judith

pedagogisch medewerker

Verena

pedagogisch medewerker

Ellen

manager

Rosanne

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines