Kinderdagverblijf Het Saffier - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Saffier

Een bijzondere locatie waar christelijk onderwijs de ruimte krijgt die het verdient. In integraal kindcentrum Het Saffier vind je alle soorten dagopvang voor 0 tot 12 jarigen onder één dak. Onze medewerkers hebben allen dezelfde levensovertuiging. Daarmee sluiten onze normen en waarden aan op die van jou. Jouw kind vindt hier herkenning, een tweede thuis en een plek om z’n talenten te ontwikkelen. Daarnaast is er een groot aanbod aan peuteractiviteiten op maandag, dinsdag en donderdag voor de doorgaande lijn met de basisschool.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Belvederelaan 444
8043 VD, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Samen op weg, samen groeien

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we kinderen richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf ontdekken. En plezier maken, want ook genieten van alles wat de wereld te bieden heeft, helpt hen hun weg vinden.

Bij ons verkennen kinderen spelenderwijs hun geloof en de wereld die daarbij hoort. Rennen, springen, dansen, kijken, ruiken, voelen en horen… De wereld wacht om ontdekt te worden.

Laat jouw zoon of dochter groeien én opgroeien in een omgeving waar jij en vooral jouw kind zich thuis voelt.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 december 2020

Met de kinderen hebben we laatst even gekeken bij de nieuwbouw waar we straks komen. Nu zijn we druk met alles inpakken voor de verhuizing!

30 november 2020

Vorige week hebben de kinderen hun schoentje gezet bij de open haard. We hebben goed gezongen en hopen dat Sinterklaas een cadeautje komt brengen bij ons.

22 april 2020

Gisteren een rondje door de wijk gefietst met tasjes. We zagen verraste kinderen met blije gezichten, daar worden wij ook blij van! Tot gauw

Een team van enthousiaste medewerkers

Elselyn

pedagogisch medewerker

Amanda

pedagogisch medewerker

Marjan

pedagogisch medewerker

Lotte

pedagogisch medewerker

Suzan

pedagogisch medewerker

Janne

Directrice kindcentrum

Karoline

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines