Peuterspeelzaal Het Saffier - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Het Saffier

Op peuterspeelzaal “Het Saffier” hebben kinderen het enorm naar hun zin. Plezier en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. En gezellig is het zeker, want we zitten in een integraal kindcentrum. We zijn omringd door kinderen en hebben hier alle mogelijkheden om te spelen en te leren! Alle activiteiten zijn namelijk gericht op een doorgaande leerlijn in het KindCentrum het Saffier.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30 - 12:30 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Contactgegevens

Belvederelaan 444
8043 VD, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Samen zingen, samen groeien

Wij zijn een christelijke opvang. Dat zie je terug in hoe we onze dag indelen en doorbrengen. We beginnen in de ochtend met een mooi verhaal uit de Bijbel. En we zingen christelijke liedjes. Natuurlijk houden we ook van andere liedjes, want samen zingen en muziek maken is altijd fijn. Maar we doen nog veel meer op Het Saffier, want er is zoveel te beleven!

 

 

 

Speeltuin of kinderboerderij

Het kiesbord helpt ons een keuze te maken uit al het leuks dat we s’ochtend kunnen doen. Wordt het de poppenhoek of maken we iets moois in bouwhoek? Of gaan we samen naar buiten om te rennen en ravotten op het plein? Naar de speeltuin of de kinderboerderij in de buurt, dat kan natuurlijk ook!

Zo is er altijd wat te beleven op Het Saffier. En het mooie is, terwijl we samen zoveel doen, bereiden we ons ongemerkt voor op school. Stap voor stap de wereld ontdekken, dat is het idee!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

1 juni 2023

Bezoek🐑

Afgelopen vrijdag was er een schaapje op bezoek🐑 Allemaal mochten we hem aaien en sommige durven hem zelfs te knuffelen.

2 november 2022

Thema vervoer🚲🚗🚌🚄

Deze week zijn we begonnen met het thema vervoer. Iedere week gaan we het hebben over een voertuig.🚲🚗🚌🚄Vandaag lieten we als intro de auto’s door scheerschuim rijden.😃

7 juli 2022

Thema Schepping🌍

Afgelopen weken hebben we gewerkt over het Scheppingsverhaal en hebben we iedere week de aarde🌎mooier zien worden met alles wat God heeft gemaakt. Kijk maar eens om je heen, is de aarde niet prachtig😃

Een team van enthousiaste medewerkers

Janne-Machteld

Directrice kindcentrum

Gerda

pedagogisch medewerker

Elselyn

pedagogisch medewerker

Karoline

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines