Kinderdagverblijf Papaverweg - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Papaverweg

Een knusse omgeving geeft een vertrouwd gevoel. Onze opvang is dan ook een fijne plek om te zijn. Onze verticale groep (0-4 jaar) is een uitdaging voor de allerkleinsten en een avontuur voor de al wat grotere kinderen. Daar zorgt ons vaste team voor, met veel plezier.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Groeien in alle seizoenen

Hier draait het om gezelligheid en groeien. Spelen en leren doen kinderen bij ons dan ook elke dag. De kleintjes zien wat de grote kinderen al kunnen, de grote kinderen leren op hun beurt rekening te houden met de kleintjes. Super spannend en leerzaam. Natuurlijk heeft ieder kind ook z’n eigen plek en bezigheden. Een afgeschermd hoekje voor de baby’s, een poppenhoek en knutselhoek voor de grote kleintjes en een grote, groene speelplaats om te hollen, te fietsen en te kruipen door de struiken. Door het hele jaar spelen we met thema’s en vieren we samen de leukste feesten. We maken het extra gezellig op onze opa- en omadag en de ouders mogen langskomen voor een lekkere high tea.

Onze pedagogisch medewerkers halen elke dag het beste uit uw kind. In groepsverband en één-op-één, want groei en ontwikkeling begint voor ons bij onverdeelde aandacht. Daarnaast werken we ook graag samen met basisschool Westwijs en de Vrije Schoole Ridder Joris.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

19 februari 2024

Thema: Eten en drinken

Bij kinderdagverblijf Papaverweg zijn we begonnen met het thema: 'Eten en drinken'. De kinderen mogen de pan vullen met verschillende soorten pasta.

24 januari 2024

Brrr… Het is koud

Het is winter! Wat hebben we nodig? Mutsen, wanten en een sjaal! Wij hebben hele bijzondere sjaals geknutseld. 'Welke kleur vind jij mooi?'

12 oktober 2023

Thema herfst

De kinderen kunnen weer heerlijk spelen bij onze thematafel. Het weer lijkt er nog niet op, maar we hebben het thema: Herfst.

Een team van enthousiaste medewerkers

Monique

pedagogisch medewerker

Geja

pedagogisch medewerker

Nurten

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Irene

pedagogisch medewerker

Lana

pedagogisch medewerker

Tineke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines