Buitenschoolse opvang Westwijs - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Westwijs

Altijd wat te doen, altijd wat te beleven. Op bso Westwijs is het fijn om te zijn. Zeker in die mooie uurtjes na schooltijd. Binnen, buiten, samen of even een momentje voor jezelf; het kan en het mag op onze bso! We werken nauw samen met basisschool Westwijs, altijd wat te beleven dus!

Openingstijden

maandag 14.15 - 18.15 uur
dinsdag 14.15 - 18.15 uur
woensdag Gesloten
donderdag 14.15 - 18.15 uur
vrijdag Gesloten
Op de woensdag en vrijdag worden de kinderen van basisschool de Westwijs opgevangen door bso Papaverweg.

Altijd gezellig!

We hebben het gezellig met elkaar, hier aan de Papaverweg. Bij ons draait het dan ook om samen, want het klopt wat ze zeggen: samen maakt alles leuker. Het fijne is dat hier alle ruimte is om ons met elkaar te vermaken. En natuurlijk om ons te verwonderen over… van alles! Over de natuur, over spannende verhalen of gewoon heel praktisch over hoe je je veters strikt.

“Binnen, buiten, samen of eventjes lekker op jezelf; het kan en het mag op onze bso!”

Bernadet, pedagogisch medewerker

Alles mag als het maar leuk is

Wat we zoal doen in die uurtjes na schooltijd? Jij mag het zeggen! We horen graag wat jij leukt vindt om te doen, verkennen en ontdekken. Blijven we binnen in onze ruime bso? Goed idee, want er is zóveel te doen. Spelletjes, knutselen, stenen versieren, bakken, een boekje lezen of een toneelstukje spelen… We zeiden ‘t al: het kan en het mag.

Liever de buitenlucht in? Ga je gang! Op ons grote speelterrein kun je alle kanten op. Verstop je in het vele groen, ren rondjes over het plein, zwaai heen en weer op de schommel of relax in ’t zonnetje. Of we ook samen op pad gaan? Zeker! We gaan naar de buur-bso. Daar klimmen we in bomen, bouwen we hutten of gaan we lekker fietsen. Er zijn zelfs kippen. Even naar de bakker? Doen we ook. Of gewoon even naar de speeltuin, lekker klimmen, klauteren en spelen in de zandbak. Ook kleine extra’s doen we graag, zoals een glow in the dark-walk in het donker: leuk én spannend! Of we gaan op bezoek bij de ouderen in wooncentrum Westenhage.

Helemaal jezelf, het allerleukst!
Zo is er hier altijd en elke dag wat te beleven. Het ene moment spelen we samen, het andere moment neem je fijn een momentje voor jezelf. Omdat het kan. En omdat je op onze bso helemaal jezelf mag zijn. Dát is het allerfijnst!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

We zijn bouwers!

Deze bouwers repareren de vensterbank. ‘Drrrrrr’ zeggen de kinderen! Om de beurt pakt een kind een stuk gereedschap, zo delen we met elkaar.

12 april 2024

Winkeltje spelen en versieren!

‘Als het rode papier omhoog staat, is de winkel dicht en als het groene er hangt, zijn we open. Pling, lichtjes aan.’ zei een van de kinderen.

29 maart 2024

We maken er soep van!

Water én zand is dolle pret! Samen maken we tomatensoep!

Een team van enthousiaste medewerkers

Hetty

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Evelien

pedagogisch medewerker

Firoozeh

pedagogisch medewerker

Irene

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines