Buitenschoolse opvang Westwijs - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Westwijs

Altijd wat te doen, altijd wat te beleven. Op bso Westwijs is het fijn om te zijn. Zeker in die mooie uurtjes na schooltijd. Binnen, buiten, samen of even een momentje voor jezelf; het kan en het mag op onze bso! We werken nauw samen met basisschool Westwijs, altijd wat te beleven dus!

Openingstijden

maandag 14.15 - 18.15 uur
dinsdag 14.15 - 18.15 uur
woensdag Gesloten
donderdag 14.15 - 18.15 uur
vrijdag Gesloten
Op de woensdag en vrijdag worden de kinderen van basisschool de Westwijs opgevangen door bso Papaverweg.

Altijd gezellig!

We hebben het gezellig met elkaar, hier aan de Papaverweg. Bij ons draait het dan ook om samen, want het klopt wat ze zeggen: samen maakt alles leuker. Het fijne is dat hier alle ruimte is om ons met elkaar te vermaken. En natuurlijk om ons te verwonderen over… van alles! Over de natuur, over spannende verhalen, over hoe je je veters strikt of over de lekkerste koekjes die we samen bakken.

“Binnen, buiten, samen of eventjes lekker op jezelf; het kan en het mag op onze bso!”

Bernadet, pedagogisch medewerker

Alles mag als het maar leuk is

Wat we zoal doen in die uurtjes na schooltijd? Jij mag het zeggen! We horen graag wat jij leukt vindt om te doen, verkennen en ontdekken. Blijven we binnen in onze ruime bso? Goed idee, want er is zóveel te doen. Spelletjes, knutselen, stenen versieren, bakken, een boekje lezen of een toneelstukje spelen…. We zeiden ‘t al: het kan en het mag.

Liever de buitenlucht in? Ga je gang! Op ons grote speelterrein kun je alle kanten op. Verstop je in het vele groen, ren rondjes over het plein, zwaai heen en weer op de schommel of relax in ’t zonnetje. Of we ook samen op pad gaan? Zeker! We nemen regelmatig een kijkje in de moestuin van de buur-bso. Er zijn zelfs kippen. Even naar de bakker? Doen we ook. Een glow in the dark-walk in het donker? Leuk én spannend!

Helemaal jezelf, het allerleukst!
Zo is er hier altijd en elke dag wat te beleven. Het ene moment spelen we samen, het andere moment neem je fijn een momentje voor jezelf. Omdat het kan. En omdat je op onze bso helemaal jezelf mag zijn. Dát is het allerfijnst!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 september 2023

Samen genieten van een boek

Er zitten nieuwe kinderen op school en ook op de bso. Konijn neemt zijn speelgoedpaard mee naar school. 'Het paard doet ondeugend, of is het Konijn? De kinderen weten het wel!'

8 september 2023

Een regenboog!

Buiten hangt een krijtbord. Met enthousiasme beginnen we het nieuwe schooljaar vol kleur! ‘Kijk, een regenboog!’.

21 juni 2023

Op bezoek bij het woonzorgcentrum

Spelletjes spelen en leren, kleien, kletsen, lezen en zingen. Samen hadden we veel plezier. Vandaag niet alleen met de kinderen, ook oudere mensen speelden mee. De volgende keer mogen we leren breien!

Een team van enthousiaste medewerkers

Hetty

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Evelien

pedagogisch medewerker

Firoozeh

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines