Kinderdagverblijf Veldhoeve - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Veldhoeve

Huiselijk, actief en vooral heel betrokken. Als enige locatie in Hattem zijn we op alle vlakken bijzonder. Bij ons gaat het dan ook om bewust kiezen voor kwaliteit en het beste voor jouw kind. Dat geldt voor wat de kleintjes doen en eten, en zeker ook voor wat ze hier leren en beleven.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Feest voor leergierige zintuigen

Onze beide groepen, de Zonnestraal en de Sterrenpret, zijn hier echt op ontdekkingstocht. Rennen, kliederen en ervaren. Met de mooiste thema’s en de leukste activiteiten prikkelen we alle zintuigen. Daar groeien ze van! En we doen hier nogal wat. Peuteryoga, babymassage, muziek maken… We vieren Zomerfeest, Sint en alle verjaardagen. Wat we dragen op onze Pyjamadag, dat hoef je niet te raden. Natuurlijk zijn we buiten wanneer het ook maar even kan. Op het speelplein in het gras of verder de deur uit met de bolderkar, de natuur in voor een speurtocht of om de eendjes te voeren.

Groeien door ervaren en beleven, daar gaat het om. Daarbij vinden wij overigens dat rust, reinheid en regelmaat nog altijd de meest gezonde en blije gezichtjes opleveren. En bovendien de nodige energie om lekker mee te doen met alles wat ons creatieve, vaste team bedenkt.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 april 2024

Boer Boris op bezoek

Vandaag is boer Boris bij ons! 🧑‍🌾 De peen, peultjes en prei groeien goed, maar de biet niet. De biet is ziek… Als we er goed voor zorgen, dan gaat de biet uiteindelijk toch nog groeien, hoera!

12 april 2024

Jong geleerd is oud gedaan

We hadden vandaag hele goede hulpjes!

29 maart 2024

Stempelen

Stempelen voor Pasen 2024. Educatief én uitdagend!

Een team van enthousiaste medewerkers

Renate

pedagogisch medewerker

Renate

pedagogisch medewerker

Marieke

pedagogisch medewerker

Marleen

pedagogisch medewerker

Marryanne

pedagogisch medewerker

Tamara

pedagogisch medewerker

Frouwkje

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines