Peuterspeelzaal De Heezehummels - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal De Heezehummels

Op VE peuterspeelzaal De Heezehummels houden we van samen. Samen doen, samen ontdekken en samen beleven. Daar is onze locatie perfect geschikt voor, want we zitten samen met de onderbouw van de Rietendakschool in een gezellig gebouw. Een fijne en gezellige plek dus!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 12:00 uur
12:45 - 16:45 uur
Dinsdag 08:00 - 12:00 uur
12:45 - 16:45 uur
Woensdag 08:00 - 12:00 uur
Donderdag 08:00 - 12:00 uur
12:45 - 16:45 uur
Vrijdag 08:00 - 12:00 uur

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

Ons gebouw is bést bijzonder. Alleen al vanwege de grote speelhal waar we samen met de jongste kinderen veel plezier maken. Rennen, ravotten, verstoppen… het kan hier allemaal. En omdat we zoveel samen spelen is vriendjes maken heel makkelijk! We zijn hier dus lekker actief. Dat is ook het idee achter Kaleidoscoop, de VE-methode waarmee we hier werken. Op deze manier ontdekken kinderen de wereld door zelf te onderzoeken en te ervaren. Dat doen we binnen door te knutselen, spelletjes te spelen, luisteren naar elkaars verhalen en met elkaar te praten.

Buiten valt natuurlijk ook veel te ontdekken. We hebben een groot speelterrein waar we klimmen en klauteren, fietsen en in de zandbak en in het gras spelen. Of we brengen een bezoekje aan het park of de kinderboerderij. Ook als het zonnetje niet schijnt, gaan we gewoon lekker naar buiten. Laarsjes en regenjasjes aan en gaan!

Bij ons is altijd iets te doen en te beleven. Sinterklaas, de Kinderboekenweek, Kerst… We vieren het allemaal, samen met de basisschool. Omdat het kan én omdat het reuze gezellig is. Kom je gauw eens kennismaken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 april 2024

Kuikens komen logeren

De kuikentjes komen deze week bij ons logeren, gezellig!

9 april 2024

Garage

De kinderen hebben een garage gemaakt. Mooi hé?!

9 april 2024

Fruit eten

Samen met groep 5 en 6 van de 'Rietendakschool' eten we fruit.

Een team van enthousiaste medewerkers

Mariska

pedagogisch medewerker

Jose

pedagogisch medewerker

Simone

manager

Eline

VE-coach

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 12,35

Blogs & magazines