Peuterspeelzaal de Kindertuin - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal de Kindertuin

Bij ons draait alles om samen. We zitten daarom ook met kdv De Kindertuin en de instroomgroep van de Sterrenschool in één gebouw. Dat maakt elke dag gezellig, verrassend en heel anders. Een complete plek waar we samenwerken met Sterrenschool Apeldoorn. VE peuterspeelzaal De Kindertuin is altijd volop in beweging!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is de peuterspeelzaal gesloten van 12.00 - 12.45 uur.

Contactgegevens

Marconistraat 211
7316 PB, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Actief leren, onderzoeken en zelf ervaren

Zo fijn als de kinderen hier samen spelen, zo fijn werken we ook samen met het kinderdagverblijf en de Sterrenschool. We werken aan dezelfde thema’s, spelen samen binnen en buiten, lezen elkaar voor en op feestdagen ontbijten de kinderen met elkaar. Wat we binnen zoal doen? Ons gebouw is licht en ruim, net als de centrale speelhal. Hier ontmoeten we elkaar, net als op de natuurlijke speelplek buiten. We trekken er ook op uit. Zo wandelen we dikwijls naar de speeltuin om de hoek of doen we een boodschapje in het winkelcentrum. Oh ja, we gaan ook op bezoek bij onze buren, de opa’s en oma’s. Da’s gezellig voor iedereen.

Bij onze peuteropvang draait het om actief leren, onderzoeken en zelf ervaren. Een fijne manier om de wereld te verkennen. Dat doen we vanuit onze ontdek- en speelhoeken en natuurlijk ook wanneer we buiten zijn. Bij ons is het dus elke dag anders én superfijn. Alle reden om eens langs te komen bij De Kindertuin. Tot gauw!

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie samen met Sterrenschool Apeldoorn volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. We werken vanuit één team aan dezelfde thema’s zowel in het onderwijs als de kinderopvang met veel aandacht voor cultuur, sport en recreatie. Dat maakt de stap naar de basisschool straks klein. Samen met Kinderopvang De Kindertuin en een instroomgroep van de Sterrenschool kunnen we veel van elkaar leren.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

24 februari 2023

Voelen

Ook gingen de kinderen vandaag voelen met hun voeten op een pad! 'Dat voelde gek!'

24 februari 2023

Voelen

Vandaag zijn de kinderen druk bezig met het voelen van koude en warme dingen. 'Brrr, dit was koud!'

24 februari 2023

Voelen

Vandaag zijn de kinderen druk bezig geweest met het voelen van materiaal. Het ene materiaal is hard en het andere materiaal is zacht. 'Dat is gek hé?'

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene

pedagogisch medewerker

Sevgi

pedagogisch medewerker

Annemieke

VE-coach

Marijke

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2023

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,88

Blog & magazines