Kinderdagverblijf de Kindertuin - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Kindertuin

Ik kan, mag, doe en ontdek! Op kinderdagverblijf De Kindertuin staat de eigenheid van ieder kind voorop. Lekker nieuwsgierig zijn en op onderzoek uitgaan, het is waar het bij ons elke dag om draait.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Marconistraat 211
7316 PB , Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Altijd iets nieuws, steeds weer iets spannends

Midden in de wijk Kerschoten in Apeldoorn hebben kinderen het goed voor elkaar. Hier ligt namelijk ons kinderdagverblijf De Kindertuin. Een complete plek waar we samenwerken met Sterrenschool Apeldoorn. Samen met een VE-peuterspeelzaal De Kindertuin en een instroomgroep van de Sterrenschool is het in ons ruime pand reuze gezellig. Bovendien hebben we samen duidelijke ideeën over ontwikkelen en groeien. Dat doen kinderen bij ons door actief te leren en zelf op onderzoek uit te gaan. Elke dag weer. We werken bij ons kinderdagverblijf aan dezelfde thema’s als in het onderwijs en komen regelmatig in de Sterrenschool. De stap naar de basisschool is straks heel klein.

Op ons kinderdagverblijf maken we dagelijks kennis met nieuwe materialen, nieuwe gebeurtenissen en nieuwe ideeën. Nieuw waar en wanneer het maar kan dus, daar leer en groei je van! Binnen is er alle ruimte om lekker creatief te zijn en om heerlijk te spelen, samen óf gewoon even alleen. Ook buiten hebben we de ruimte. Het is fijn klimmen op de boomstammen, speuren tussen de planten en luieren in het gras. Ook de waterpartij in de zandbak is een fijne plek om de natuur te verkennen. Bij ons kunnen kinderen samen spelen, delen, ontdekken en plezier maken. In een veilige en gezellige omgeving, ook daar zorgen we samen voor!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

18 maart 2024

Verwonderen bij De Kindertuin

Vandaag was Jut met haar Verwonderhut bij ons! Wat hebben wij genoten! Super leuk was het! De Verwonderhut is een caravan dat is omgebouwd tot een speelparadijs voor kinderen!

5 augustus 2022

Helemaal zelf gebouwd

En….ook zelf omgegooid. Dat is het leukste. Elke keer weer opnieuw!

5 augustus 2022

Chillen op de bank

Lekker gek doen en een lol dat we hebben!

Een team van enthousiaste medewerkers

Marian

pedagogisch medewerker

Ina

pedagogisch medewerker

Patricia

pedagogisch medewerker

Eva

pedagogisch medewerker

Liza

pedagogisch medewerker

Carola

pedagogisch medewerker

Andrea Dworatzyk

manager

Laura

pedagogisch medewerker

Annemieke

VE-coach

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines