Peuterspeelzaal de Parken - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal de Parken

Op peuterspeelzaal De Parken maakt ieder kind een goede start. Elke dag is hier even leuk en gezellig als leerzaam en afwisselend. We zitten onder één dak met basisschool De Parken en daarmee hebben we alle ruimte én mogelijkheden om samen de wereld te ontdekken.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 12.00 uur
Dinsdag 08.30 - 12.00 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08.30 - 12.00 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Kastanjelaan 9
7316 BM, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Binnen op verkenning, buiten op ontdekking

Ons grote en lichte lokaal is fijn om te zijn. En met alles wat hier te doen is, wordt het alleen maar leuker! Ons gezellige lokaal staat vol natuurlijk en duurzaam speelgoed. In elke hoek zijn weer andere avonturen te beleven. De leeshoek, de bouw- en autohoek of de huishoek? Ga maar op ontdekking en bedenk je eigen verhalen en avonturen. Liever samen spelen? Dat doen we ook vaak. Samen verven en kleien, muziek maken en zingen of met elkaar leren over de meest verschillende thema’s. Daarmee sluiten we ook aan op de thema’s van de school. Zo maken we de stap naar het basisonderwijs nu al een stukje kleiner.

Vieze handjes en knietjes

We spelen ook veel buiten. Elke dag en wanneer het weer het toelaat. We zijn trouwens niet bang voor een spatje regen. En een beetje modder vinden we ook niet erg. We krijgen regelmatig vieze handjes en knietjes wanneer we in een van de omliggende groene parken spelen. Heerlijk toch!

Zo zie je, het is altijd een avontuur op peuterspeelzaal De Parken. Kom je kennismaken? We kijken naar je uit!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

2 september 2021

Moestuintje

O, de tomaatjes groeien al, nog even wachten tot ze rood zijn....

3 juni 2021

Heerlijk ontdekken wat op het water blijft drijven of gaat zinken.

25 maart 2021

Eieren onderzoeken... Hoe voelt de eierschaal en hoe voelt het van binnen? Ei gekookt en gebakken ...mmm...dat smaakt anders...

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny

pedagogisch medewerker

Martin

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 wkn € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang € 9,33

Blog & magazines