Buitenschoolse opvang de Parken - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Parken

Wat boffen we bij bso De Parken. Kinderen kunnen hier zóveel ontdekken en beleven! We zitten in openbare basisschool De Parken, vlakbij het centrum en meerdere parken. Er is een groot speelplein. Kinderen hebben het dus goed voor elkaar in onze bso.

Openingstijden

Maandag 14.45 - 18.15 uur
Dinsdag 14.45 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 - 18.15 uur
Vrijdag 11.45 - 18.15 uur
Op dinsdag en donderdag is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Kastanjelaan 9
7316 BM, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Allemaal binnen? Het plezier kan beginnen!

Een bso in een basisschool: dát heeft zo z’n voordelen. De kinderen lopen zelf van school naar onze opvang. Heel vertrouwd, veilig en gezellig. De jongste kinderen worden uit de klas opgehaald. Dagelijks worden er workshops aangeboden: figuurzagen, muziek maken of robots programmeren. We hebben drie ruimtes, dus iedereen vindt altijd een fijn plekje voor zichzelf. Dat lukt buiten ook meer dan prima. Op het kleine plein, waar de jongsten zich vermaken in de zandbak of op de fiets. Of op het grote plein waar iedereen kan klimmen op het klimrek, schommelen of tekenen en kletsen aan de picknicktafels. Ook buiten de pleinen vinden we vermaak. We wandelen vaak naar een van de parken of richting het centrum waar we samen boodschappen doen. Ook de bibliotheek en cultureel centrum weten we goed te vinden! Zo zie je, geen dag is hetzelfde!

Bij bso De Parken is het altijd fijn en gezellig. Samen bedenken we elke dag iets leuks om te doen. Zo komen de kinderen thuis met blije gezichten en mooie verhalen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 april 2024

Ecoline

Kijk eens wat er gebeurd! De kleur wordt steeds groter én het verkleurd zelfs!

2 april 2024

Bijtjes!

Bijtjes vragen: ''Mag ik wat honing dragen? Mag ik wat honing kleine bloem?''

2 april 2024

Eieren zoeken

Samen met de peuters en kleuters de verstopte eieren zoeken op het natuurplein!

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny

pedagogisch medewerker

Barbara

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines