Buitenschoolse opvang de Parken - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Parken

Wat boffen we bij bso De Parken. Kinderen kunnen hier zóveel ontdekken en beleven! We zitten in openbare basisschool De Parken, vlakbij het centrum en meerdere parken. Er is een groot speelplein. Kinderen hebben het dus goed voor elkaar in onze bso.

Openingstijden

Maandag 14.45 - 18.15 uur
Dinsdag 14.45 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.45 - 18.15 uur
Vrijdag 11.45 - 18.15 uur
Op dinsdag en donderdag is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Kastanjelaan 9
7316 BM, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Allemaal binnen? Het plezier kan beginnen!

Een bso in een basisschool: dát heeft zo z’n voordelen. De kinderen lopen zelf van school naar onze opvang. Heel vertrouwd, veilig en gezellig. De jongste kinderen worden uit de klas opgehaald. Dagelijks worden er workshops aangeboden: figuurzagen, muziek maken of robots programmeren. We hebben drie ruimtes, dus iedereen vindt altijd een fijn plekje voor zichzelf. Dat lukt buiten ook meer dan prima. Op het kleine plein, waar de jongsten zich vermaken in de zandbak of op de fiets. Of op het grote plein waar iedereen kan klimmen op het klimrek, schommelen of tekenen en kletsen aan de picknicktafels. Ook buiten de pleinen vinden we vermaak. We wandelen vaak naar een van de parken of richting het centrum waar we samen boodschappen doen. Ook de bibliotheek en cultureel centrum weten we goed te vinden! Zo zie je, geen dag is hetzelfde!

Bij bso De Parken is het altijd fijn en gezellig. Samen bedenken we elke dag iets leuks om te doen. Zo komen de kinderen thuis met blije gezichten en mooie verhalen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 mei 2023

Memorie

Mmm…waar ligt het lekkere fruit? Twee dezelfde.. Op eten maar!

8 november 2021

Herfst

Kijk.....het sneeuwt stoepkrijt op mijn blaadje en als ik het er af haal, zie ik nog een wit blaadje.

28 september 2021

Magisch zand

Kijk, ik kan toveren met het magische zand. Het lijkt wel lava! Ik maak een iglo en dan maak ik taartjes voor in de iglo, zo zijn ze samen aan het ontdekken en op elkaar aan het inspelen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny

pedagogisch medewerker

Manon

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 wkn € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang € 9,33

Blog & magazines