Peuterspeelzaal het Kinderatelier - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal het Kinderatelier

Kleurrijke kunst, fijne muziek en heel veel plezier. We maken het op VE peuterspeelzaal Het Kinderatelier. Hier krijgen creatieve karakters en gezellige gezichtjes de ruimte. Binnen verkennen en buiten ontdekken, hier is het fijn om samen te zijn!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 12.00 uur
Dinsdag 08.00 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur
Op dinsdag en donderdag is de peuterspeelzaal tussen 12.00 - 12.45 uur gesloten.

De fijnste manier om de wereld te ontdekken

Het kan niet leuk en uitdagend genoeg zijn! Dat is het motto bij “Het Kinderatelier.” We zitten in wijkcentrum Orca en dat biedt een wereld aan mogelijkheden. Met onze twee groepsruimtes hebben we ook nog eens alle bewegingsvrijheid. Precies wat kinderen zo fijn vinden. Is het vrij spelen, dan gooien we de deuren wagenwijd open en spelen alle kinderen met elkaar! We bezoeken elkaars speelhoeken, zoals de Bouwplaats, het Huis of de Bieb. Dat is altijd een feest!

Onze buitenruimte is misschien wel nóg feestelijker! Verstop je tussen de struiken, kijk uit vanaf de heuveltjes, ontdek vlinders en insecten tussen de bloemen. Oh, en het verkeersparcour met een écht verkeerslicht, dat is natuurlijk helemaal geweldig! Natuurlijk gaan we ook buiten onze locatie op pad. Wandelen vinden we heerlijk, hand in hand naar het park of in het Orderbos. En soms bezoeken we ook Openbare Basisschool Spitsbergen, die ligt vrijwel om de hoek.

We zijn trouwens ook gewoon buiten als het een keertje spettert. Water en modder zijn immers reuze leuk! Juist door alles actief zelf te ervaren leer je het meest. Dat is ook het idee achter Kaleidoscoop, onze VE methode. Een fijne manier om de wereld te verkennen en te ontdekken.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

24 januari 2023

Sneeuw

Vanmorgen haalden wij de sneeuw naar binnen. Voelen en ruiken. 'Brrr, wat is dat koud aan de handen!' Het is een hele ervaring voor onze peuters.

14 november 2022

Nijntje Beweegt

Vandaag hebben wij: Nijntje beweegactiviteit gehad. Dit was weer erg leuk!

11 november 2022

Boswandeling

'Vorige week hebben wij met de peuterspeelzaal en de basisschool een heerlijke boswandeling gemaakt.'

Een team van enthousiaste medewerkers

Henriette

pedagogisch medewerker

Tamara

pedagogisch medewerker

Corrie

pedagogisch medewerker

Ingrid

VE-coach

Marijke

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2023

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,88

Blog & magazines