Peuterspeelzaal Klein Phoenix - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Spelen, ontdekken, verwonderen. Dat doen we elke dag op VE-peuterspeelzaal Klein Phoenix. En als ‘t even kan doen we dat samen. Met onze groep, met het kinderdagverblijf in ons pand én met de kleuters van basisschool de Phoenix. Leuk, leerzaam én gezellig! Klein Phoenix samen met het grote Phoenix. Dat is een goed team. Vooral omdat we met elkaar optrekken vanuit de Jenaplan gedachte. Kletsen, luisteren, spelen, werken én vieren. Met elkaar kleine en grote stappen zetten, de wereld in. Onze wereld vol verwondering en plezier.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Contactgegevens

Zalmkolk 2
8017 PA, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Vandaag en morgen… Elke dag gezellig samen!

Vandaag met de peutergroep, morgen met de kleuterklas, overmorgen met onze eigen groep. Of andersom. We maken het heel gezellig samen. Tijdens de weekopening en -sluiting bijvoorbeeld. En elke week tijdens de peutergym, in beweging mét een echte gymjuf! Feesten doen we ook samen; Sinterklaas, de Koningsspelen, het Phoenixfeest… Zó gezellig! Oh, en natuurlijk de leerzame thema’s, die delen we ook met elkaar. Samen groeien!

Alle ruimte voor kleine en grote ontdekkingen

Wat ook zo fijn is: we hebben hier alle ruimte. Om je fantasie te verkennen, om te ontdekken wat je leuk vindt en om te doen wat je het liefst doet. Binnen daag je jezelf uit in de speelhoeken of vermaak je je in de grote centrale ruimte. Gezellig samen of in je eentje in een hoekje – het mag en het kan hier.

Liever naar buiten? Daar is genoeg te beleven, dus… ga maar! Op de speelplaats kun je rennen en fietsen, in de zandbak bouw je kastelen en taartjes. Kriebel met je vingers door het gras, verras je voeten op het blotevoetenpad. Bovendien, druppels uit de wolken houden ons niet tegen – dat maakt buiten zijn alleen maar leuker!

We gaan ook regelmatig verder de wereld in; ontdekkingstochten, de supermarkt, het station en de kinderboerderij… Het hoort allemaal bij die wijde wereld vol verwondering! Stap erin, samen met alle nieuwsgierige kinderen en gezellige pedagogisch medewerkers van psz Klein Phoenix!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

27 februari 2024

Smoothie

Deze week maken en proeven wij op de peuterspeelzaal een heerlijke smoothie. Mmm, het smaakt ook erg lekker!

13 februari 2024

Spelen met pasta

Tijdens het thema: 'Eten en drinken' spelen de kinderen met verschillende soorten pasta. Er worden heerlijke gerechten gemaakt!

25 januari 2024

Nationale Voorleesdagen: picknicken!

“Help, een verassing”, zo heet het boek van dit jaar. De verassing is dat August en Suus gaan picknicken. De peuters maken op de peuterspeelzaal ook een eigen picknick.

Een team van enthousiaste medewerkers

Robbin

manager

Birgit

pedagogisch medewerker

Samantha

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines