Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Spelen, ontdekken, verwonderen. Dat doen we elke dag op peuterspeelzaal Klein Phoenix. En als ‘t even kan doen we dat samen. Met onze groep, met het kinderdagverblijf in ons pand én met de kleuters van basisschool de Phoenix. Leuk, leerzaam én gezellig! Klein Phoenix samen met het grote Phoenix. Dat is een goed team! Vooral omdat we met elkaar optrekken vanuit de Jenaplan gedachte. Kletsen, luisteren, spelen, werken én vieren. Met elkaar kleine en grote stappen zetten, de wereld in. Onze wereld vol verwondering en plezier.

Openingstijden

Maandag 08:45 - 12:45 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:45 - 12:45 uur
Het is mogelijk om één dagdeel af te nemen bij peuteropvang Klein Phoenix. Neem voor alle mogelijkheden contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21.

Contactgegevens

Burg. van Walsumlaan 3
8017 CC, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Vandaag en morgen… Elke dag gezellig samen!

Vandaag met de peutergroep, morgen met de kleuterklas, overmorgen met onze eigen groep. Of andersom. We maken het heel gezellig samen. Tijdens de weekopening en -sluiting bijvoorbeeld. En elke week tijdens de peutergym, in beweging mét een echte gymjuf! Feesten doen we ook samen; Sinterklaas, de Koningsspelen, het Phoenixfeest… Zó gezellig! Oh, en natuurlijk de leerzame thema’s, die delen we ook met elkaar. Samen groeien!

Alle ruimte voor kleine en grote ontdekkingen

Wat ook zo fijn is: we hebben hier alle ruimte. Om je fantasie te verkennen, om te ontdekken wat je leuk vindt en om te doen wat je het liefst doet. Binnen daag je jezelf uit in de speelhoeken of vermaak je je in de grote centrale ruimte. Gezellig samen of in je eentje in een hoekje – het mag en het kan hier.

Liever naar buiten? Daar is genoeg te beleven, dus… ga maar! Op de speelplaats kun je rennen en fietsen, in de zandbak bouw je kastelen en taartjes. Kriebel met je vingers door het gras, verras je voeten op het blotevoetenpad. Bovendien, druppels uit de wolken houden ons niet tegen – dat maakt buiten zijn alleen maar leuker!

We gaan ook regelmatig verder de wereld in; ontdekkingstochten, de supermarkt, het station en de kinderboerderij… Het hoort allemaal bij die wijde wereld vol verwondering! Stap erin, samen met alle nieuwsgierige kinderen en gezellige pedagogisch medewerkers van psz Klein Phoenix!

Fotomomenten peuterspeelzaal Klein Phoenix

22 november 2018

Geblinddoekt tekenen is zo makkelijk nog niet! Dit was de activiteit bij onze blauwe en gele groep vandaag. De kunstwerken verdienen een plekje aan de muur thuis!

Locatie: Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly van Holland

manager

Birgit Brokelman

pedagogisch medewerker

Samantha Bommezijn

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines