Peuterspeelzaal Klein Phoenix - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Klein Phoenix

Spelen, ontdekken, verwonderen. Dat doen we elke dag op peuterspeelzaal Klein Phoenix. En als ‘t even kan doen we dat samen. Met onze groep, met het kinderdagverblijf in ons pand én met de kleuters van basisschool de Phoenix. Leuk, leerzaam én gezellig! Klein Phoenix samen met het grote Phoenix. Dat is een goed team! Vooral omdat we met elkaar optrekken vanuit de Jenaplan gedachte. Kletsen, luisteren, spelen, werken én vieren. Met elkaar kleine en grote stappen zetten, de wereld in. Onze wereld vol verwondering en plezier.

Openingstijden

Maandag 08:45 - 12:45 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:45 - 12:45 uur

Contactgegevens

Burg. van Walsumlaan 3
8017 CC, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Verhuizing 2023

Wij verwachten dat peuterspeelzaal Klein Phoenix in het eerste halfjaar van 2023 terugverhuist naar Jenaplanschool De Phoenix. Heb je interesse in deze peuteropvang? Meld jouw kind dan aan of neem contact op met de afdeling Klantadvies. Zodra de verhuisdatum bekend is, laten we die zo snel mogelijk weten. Peuterspeelzaal Klein Phoenix wordt op termijn een ve-locatie, en zal – bij voldoende aanmeldingen – straks vier ochtenden per week open zijn: op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Vandaag en morgen… Elke dag gezellig samen!

Vandaag met de peutergroep, morgen met de kleuterklas, overmorgen met onze eigen groep. Of andersom. We maken het heel gezellig samen. Tijdens de weekopening en -sluiting bijvoorbeeld. En elke week tijdens de peutergym, in beweging mét een echte gymjuf! Feesten doen we ook samen; Sinterklaas, de Koningsspelen, het Phoenixfeest… Zó gezellig! Oh, en natuurlijk de leerzame thema’s, die delen we ook met elkaar. Samen groeien!

Alle ruimte voor kleine en grote ontdekkingen

Wat ook zo fijn is: we hebben hier alle ruimte. Om je fantasie te verkennen, om te ontdekken wat je leuk vindt en om te doen wat je het liefst doet. Binnen daag je jezelf uit in de speelhoeken of vermaak je je in de grote centrale ruimte. Gezellig samen of in je eentje in een hoekje – het mag en het kan hier.

Liever naar buiten? Daar is genoeg te beleven, dus… ga maar! Op de speelplaats kun je rennen en fietsen, in de zandbak bouw je kastelen en taartjes. Kriebel met je vingers door het gras, verras je voeten op het blotevoetenpad. Bovendien, druppels uit de wolken houden ons niet tegen – dat maakt buiten zijn alleen maar leuker!

We gaan ook regelmatig verder de wereld in; ontdekkingstochten, de supermarkt, het station en de kinderboerderij… Het hoort allemaal bij die wijde wereld vol verwondering! Stap erin, samen met alle nieuwsgierige kinderen en gezellige pedagogisch medewerkers van psz Klein Phoenix!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 februari 2023

Ontdekken wat licht doet.

Vanmiddag scheen de zon zo mooi naar binnen. Dit had een mooi effect met de magna tiles. 'Verwonderd hé?'

30 mei 2022

Pizza/taart kleien

De peuters mogen vandaag hun eigen pizza of taart kleien. Deze laten we drogen en kunnen daarna geverfd worden.

30 mei 2022

Pizza verven

We hebben pizza's gekleid en vandaag konden ze geverfd worden.

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly

manager

Birgit

pedagogisch medewerker

Samantha

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines