Buitenschoolse opvang Zalmkolk - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zalmkolk

‘Samen doen, is samen groeien’, het staat bij ons voorop. We kunnen dan ook veel samen doen, want we zijn gevestigd in Jenaplanschool de Phoenix. Dat biedt ongekende mogelijkheden en dat is precies wat je je kind wilt geven.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag 12:15 - 18:15* uur
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag 12:15 - 18:15 uur
*Op woensdag vindt de opvang plaats op locatie bso Provincieroute.

Lekker thuis in een wereld vol ontdekkingen

Bij ons op de bso is het ronduit genieten. Ondanks dat de hal van de school groot én ruim is om lekker te spelen, zijn er ook kleine hoekjes gecreeërd om veel te beleven en te ontdekken. Er is een bouwhoek met lego en blokken, een huishoek met keukentje en we hebben zelfs een knutselkast. Daar mogen de kinderen zelf in duiken om te kiezen wat ze willen. Die zelfstandigheid vinden wij belangrijk en de kinderen heel fijn. Maar samen doen is ook leuk. Zoals koken, samen lezen en buitenspelen. Want ook dat kan hier geweldig goed, op het grote speelplein en bij de wijkboerderij om de hoek. Trouwens, binnen is ook ruimte om te bewegen, want er is een fijne gymzaal. Eigenlijk kunnen we hier alle kanten op!

Voor alles geldt natuurlijk dat niets moet. Kinderen mogen hier zelf kiezen, maar we stimuleren wel. Want met een beetje richting groei je een stuk sneller. En zo maken we samen van elke dag een avontuur.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

17 mei 2023

Knutselactiviteit 👩‍🎨

Kijkje door het sleutelgat: wat zie jij?

8 mei 2023

Moederdagactiviteit ✍️

We zijn afgelopen week druk geweest met het maken van Moederdagcadeautjes. Zo kunnen de kinderen binnenkort hun moeders verassen met een prachtig bord.

19 april 2023

Prinsessenland

Lekker een middagje spelen met Barbies en je fantasie de vrije loop laten gaan!

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly

manager

Birgit

pedagogisch medewerker

Patricia

pedagogisch medewerker

Petra

pedagogisch medewerker

Samantha

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines