Buitenschoolse opvang Zalmkolk - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zalmkolk

‘Samen doen, is samen groeien’, het staat bij ons voorop. We kunnen dan ook veel samen doen, want we zijn gevestigd in Jenaplanschool de Phoenix. Dat biedt ongekende mogelijkheden en dat is precies wat je je kind wilt geven.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag 12:15 - 18:15* uur
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag 12:15 - 18:15 uur
*De buitenschoolse opvang gaat op woensdag open bij 4 of meer kinderen.

Contactgegevens

Zalmkolk 2
8017 PA, Zwolle

Op deze locatie vind je ook:

Lekker thuis in een wereld vol ontdekkingen

Bij ons op de bso is het ronduit genieten. Met twee mooie én ruime lokalen kan er lekker gespeeld worden en valt er veel te beleven en te ontdekken. Er is een bouwhoek met lego en blokken, een huishoek met keukentje en we hebben zelfs een knutselkast. Daar mogen de kinderen zelf in duiken om te kiezen wat ze willen. Die zelfstandigheid vinden wij belangrijk en de kinderen heel fijn. Maar samen doen is ook leuk. Zoals koken, samen lezen en buitenspelen. Want ook dat kan hier geweldig goed, op het grote speelplein en bij de wijkboerderij om de hoek. Trouwens, binnen is ook ruimte om te bewegen, want er is een fijne gymzaal. Eigenlijk kunnen we hier alle kanten op!

Voor alles geldt natuurlijk dat niets moet. Kinderen mogen hier zelf kiezen, maar we stimuleren wel. Want met een beetje richting groei je een stuk sneller. En zo maken we samen van elke dag een avontuur.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 april 2024

Houten kunstwerk branden

Op vrijdag hebben de kinderen (8+) een eigen pollepel gebrand. De kinderen mochten dit helemaal zelf doen met een soldeerbout. Erg gaaf om te doen!

12 april 2024

Moederdag komt er weer aan

Om de mama’s in het zonnetje te zetten is de buitenschoolse opvang weer druk bezig met knutselen en natuurlijk wordt er ook druk ingepakt!

22 maart 2024

Tuinkersbakjes

Deze week maken we onze eigen bakjes met tuinkers. Het is heel makkelijk, erg leuk én ook nog eens lekker op een broodje kaas.

Een team van enthousiaste medewerkers

Robbin

manager

Patricia

pedagogisch medewerker

Pauline

pedagogisch medewerker

Rianne

pedagogisch medewerker

Benita

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines