Peuterspeelzaal Mussenhage - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Mussenhage

Onze speelzaal ligt aan het randje van het centrum, midden in de wijk Kamperpoort. We zijn gevestigd in wijkgebouw ‘Ons eigen huis’ en die naam beschrijft precies zoals het bij ons voelt. Huiselijk en vooral heel gezellig. Een beetje zoals thuis dus, maar dan spannender. Echt waar!

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Groot plezier voor kleine genieters

Er is bij ons namelijk nogal wat te beleven. We hebben een grote ruimte waar het heerlijk is om in een kring zakdoekje te leggen of om samen te knippen, te plakken en te kleien aan de grote familietafel. Daar eten we ook ons fruit en sóms iets minder gezonde hapjes. Want smullen mag zo af en toe! Dat doen we ook tijdens feestjes, want Sinterklaas en Kerst gaan niet ongemerkt voorbij. Wij werken met de voor- en vroegschoolse educatie methode ‘Piramide’. En met thema’s als Kunst, Jij en Ik en Herfst zijn de kleintjes net zo zoet. Buiten zijn, da’s ook fijn. In de speeltuin met het heerlijke grasveld en het spannende speelhuis. Fietsen en knikkeren kan hier natuurlijk ook. Zo maken we het samen gezellig. Dat doen we trouwens ook bij onze buren van zorghuis ‘De Nieuwe Haven’. Eén keer in de maand gaan we op bezoek om te zingen en te kletsen met de bewoners. Heel sociaal en super leuk!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

11 november 2022

Kleien

'We zijn heerlijk buiten aan het kleien.'🍂🍃🍁

26 oktober 2022

Herfst

Buiten ligt het voor het oprapen… 'Met deze takjes en blaadjes kunnen wij vandaag iets leuks maken!'

4 juli 2022

Zeedieren wassen.

Er is niets mooier dan spetteren met water….en vandaag moesten de zeedieren eens in bad. Met een spons kijken hoeveel water er opgezogen kan worden en hoeveel druppels daar weer uit vallen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly

manager

Mieke

pedagogisch medewerker

Güler

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines