Peuterspeelzaal Peuterweb - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Peuterweb

Samen ontdekken, spelen en werken. Onze locatie leent zich er perfect voor. VE Peuterspeelzaal Het Peuterweb is namelijk onderdeel van obs Het Web. Samen zitten we in een heerlijk licht en open gebouw. Dé plek om met elkaar de wereld te verkennen!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur

Contactgegevens

Descartesstraat 10
7323 HX, Apeldoorn

Elke dag leren, plezier maken én genieten!

Peuters en kleuters ontmoeten elkaar op peuterspeelzaal Het Peuterweb. Natuurlijk hebben we ieder onze eigen ruimte, maar door de glazen wand met deur zijn we ook snel samen. En dat biedt alle mogelijkheden om samen te spelen. Zo delen we onze programma’s en dat is bijzonder leerzaam. Voor de jongsten en de al wat ouderen. Wat we ook delen is onze prachtige, natuurlijke buitenruimte. Fietsen op een echt verkeersplein, kastelen bouwen en taartjes bakken met zand en water, klimmen op de boomstammen en klauteren in de rekken… Hier kan het dus doen we het! Natuurlijk buitenspelen kent bij ons trouwens geen grenzen, want hier is het groener dan groen. We maken dan ook dankbaar gebruik van onze ligging in de groene omgeving. De natuur heeft zoveel te bieden. We kunnen er elke dag van leren en van genieten!

Spelenderwijs leren

Leren doen we dus elke dag. Vooral omdat we alles zelf ontdekken en ervaren. Precies het idee achter onze VE methode Kaleidoscoop. Zo leert ieder kind spelenderwijs wat zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken betekent. En dat in een vertrouwde, leuke en gezellige omgeving: bij peuterspeelzaal Het Peuterweb!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 april 2024

Spin

Het begon met een cirkel, en toen was het opeens een spin met haren en een héle lange poot 🕷️

22 maart 2024

Grote meisjes, kleine meisjes

“Zal ik jou even helpen?” vraagt een kind aan een ander kindje.

15 maart 2024

WC humor

Dit huis werd gebouwd onder een heleboel gegiechel en gegniffel. De reden: “De WC staat boven op een muur!”

Een team van enthousiaste medewerkers

Simone

manager

Annemieke

VE-coach

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 12,35

Blogs & magazines