Peuterspeelzaal Peuterweb - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Peuterweb

Samen ontdekken, spelen en werken. Onze locatie leent zich er perfect voor. VE Peuterspeelzaal Het Peuterweb is namelijk onderdeel van obs Het Web. Samen zitten we in een heerlijk licht en open gebouw. Dé plek om met elkaar de wereld te verkennen!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is de peuterspeelzaal tussen 12.00 en 12.45 uur gesloten.

Contactgegevens

Descartesstraat 10
7323 HX, Apeldoorn

Elke dag leren, plezier maken én genieten!

Peuters en kleuters ontmoeten elkaar op peuterspeelzaal Het Peuterweb. Natuurlijk hebben we ieder onze eigen ruimte, maar door de glazen wand met deur zijn we ook snel samen. En dat biedt alle mogelijkheden om samen te spelen. Zo delen we onze programma’s en dat is bijzonder leerzaam. Voor de jongsten en de al wat ouderen. Wat we ook delen is onze prachtige, natuurlijke buitenruimte. Fietsen op een echt verkeersplein, kastelen bouwen en taartjes bakken met zand en water, klimmen op de boomstammen en klauteren in de rekken… Hier kan het dus doen we het! Natuurlijk buitenspelen kent bij ons trouwens geen grenzen, want hier is het groener dan groen. We maken dan ook dankbaar gebruik van onze ligging in de groene omgeving. De natuur heeft zoveel te bieden. We kunnen er elke dag van leren en van genieten!

Spelenderwijs leren

Leren doen we dus elke dag. Vooral omdat we alles zelf ontdekken en ervaren. Precies het idee achter onze VE methode Kaleidoscoop. Zo leert ieder kind spelenderwijs wat zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken betekent. En dat in een vertrouwde, leuke en gezellige omgeving: bij peuterspeelzaal Het Peuterweb!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

19 april 2022

Buiten verven

De zon schijnt! ☀️ En waarom zou je altijd binnen verven als het ook buiten kan?

24 maart 2022

Boek “We hebben er een geitje bij”

De boer woont op de boerderij. En de dieren? We hebben hokken en stallen voor ze gebouwd!

3 februari 2022

Maar eerst ving ik een monster!

We maken de hele week grappige monsters.

Een team van enthousiaste medewerkers

Marieke

VE-coach

Marijke van Meer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,51

Blog & magazines