Open dag 'Werken bij Villa Doomijn' - Doomijn | Kinderopvang

Open dag ‘Werken bij Villa Doomijn’

Villa Doomijn is een verwonderende plek in Groningen. Hier lever jij als als pedagogisch medewerker een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen volgens de pedagogische stroming van Reggio Emilia. 

Wil je meer weten over werken bij Villa Doomijn? Kom dan naar de open dag op vrijdag 21 april. Er zijn twee tijdvakken: 10.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur. Ervaar zelf hoe het is om te werken bij Villa Doomijn Damsterstede en stel meteen al je vragen. Je mag je kinderen meenemen en er zijn genoeg (gratis) parkeerplekken.

Aanmelden open dag

 

 

Programma

Stap in de kinderwereld bij Villa Doomijn! Een wondermooie oude stadsvilla met hoge plafonds. Een grote groene tuin om te verkennen en enthousiaste collega’s! Speciaal voor jou hebben we een leuk programma neergezet en laten we je zien hoe het is om te werken bij de villa. Verwonder je, laat je inspireren en ervaar het zelf!

Workshop Reggio Emilia
Bij Villa Doomijn werken we met de Reggio Emilia-methode, ook wel de pedagogiek van het luisteren genoemd. We gaan uit van de talenten, eigenheid en nieuwsgierigheid van het kind. Door te luisteren en te observeren pas je de activiteiten en dagen aan, aan wat het kind nodig heeft. Je biedt mogelijkheden zodat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen, want ieder kind is uniek! Nieuwsgierig geworden?  Tijdens een korte workshop vertellen we je meer over deze pedagogiek. Sluit je aan?

→ Starttijden: 10.30 uur en 14.00 uur

Loose parts
Materialen zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Bij Doomijn werken we met zoveel mogelijk ‘echte’ materialen. Daar valt veel aan te ontdekken en het prikkelt alle zintuigen. Collega Anjutta staat voor je klaar om je te laten zien hoe we dat doen. Doe mee en ervaar het zelf!

→ Tijd: Hele ochtend

Vragen en solliciteren

Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je direct solliciteren of meer weten over de mogelijkheden? Onze recruiter Leoné is aanwezig en gaat graag met je in gesprek.