Werken bij - Doomijn | Kinderopvang

Werken bij Doomijn

Kom werken bij Doomijn Kinderopvang! Bekijk meteen onze vacatures of neem een kijkje op deze pagina, waar we je meer vertellen over het werken bij Doomijn.

Vacatures Doe de test

Stap in de kinderwereld

Wij zien je. Wie je bent en wat je nodig hebt, ook als je er niet om vraagt. We vinden het belangrijk dat jij je kunt verwonderen, want pas dan kun je leren. Kom werken in een fijne en vertrouwde omgeving, waar ruimte is om te ontdekken. Vanuit nieuwsgierigheid, het onverwachte, de verrassing of vanuit iets raadselachtigs.

Iedere dag weer werken we samen met meer dan 900 medewerkers aan onze maatschappelijke missie. We leren kinderen samen te leven, dragen bij aan een betere startpositie voor kinderen in de maatschappij en wakkeren de liefde voor kinderen en (werkende) ouders aan.

Stap jij samen met ons in de kinderwereld bij Doomijn?

Verder lezen

Leren en ontwikkelen

Wij zien onze medewerkers graag groeien. Door nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen, nieuwe dingen uit te proberen en op onderzoek uit te gaan. Bij Doomijn ontdek je wat je al kan en nog wilt leren. Daar krijg je alle ruimte én mogelijkheden voor.

Lees meer

Kernwaarden

Coöperatief

We trekken samen met ouders en collega’s op in opvoeden en ontwikkelen.

Verwonderend

We gaan uit van de verwonderkracht van ieder kind en helpen ouders om samen met ons te kijken naar hun eigen kind.

Groeigericht

We zijn een broedplaats voor ontwikkeling. Voor kinderen én medewerkers.

Stage in de kinderopvang

Kom stage lopen bij Doomijn en laat je verwonderen door ons mooie vak! Als stagiair(e) ondersteun je de pedagogisch medewerkers en doe je werkervaring op.

Lees meer