Opvang in Meppel - Doomijn | Kinderopvang

Opvang in Meppel

Bij Doomijn kinderopvang beloven we: wij zien je! Wij zien jouw kind, en zien jou als ouder. Samen met jou genieten wij van de ontwikkeling die jouw kind doormaakt en staan voor je klaar als het nodig is. Ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek dan onze opvang in Meppel. Met ruim twaalf (bijzondere) locaties is er altijd wel eentje in de buurt.

Altijd dichtbij

Met twaalf locaties in de wijken Haveltermade, Koedijkslanden en Oosterboer is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Vind jouw locatie
boom beer

Van 0 tot 13

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën. Weten welke opvang bij jou en je kind past?

Bijzondere locaties

Zoek jij kinderopvang met nét dat beetje extra? Denk dan eens aan onze buitenschoolse opvang Jan Tooroplaan. Hier bewegen we veel, logisch met een speeltuin en zwembad Bad Hesselingen naast de deur! Zwemles tijdens opvang is mogelijk en we bieden allerlei leuke activiteiten aan in en rondom onze locatie.

Groeien en leren in stijl kan bij Villa Doomijn Zuideinde. In een prachtige oude stadsvilla aan de rand van het centrum vind je een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Hoge plafonds, kroonluchters en een grote natuurlijke tuin: hier gaat het om natuurlijk spelen en onbegrensd beleven!

Rondleiding aanvragen

Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel krijgt bij de opvang waar jouw kind mogelijk naar toe gaat. Daarom kun je bij ons een rondleiding aanvragen. Een van onze pedagogisch medewerkers leidt jou rond op de locatie waar jij benieuwd naar bent en beantwoordt al jouw vragen. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Vraag een rondleiding aan

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel en eenvoudig met de rekentool!

Ga naar de rekentool

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Meppel? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies!

Contact Klantadvies