Buitenschoolse opvang De Diamant Beemte - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Diamant Beemte

Op bso De Diamant Beemte hebben kinderen de ruimte. Ruimte om te spelen, om elkaar te ontmoeten en om hun tijd na school in te vullen zoals zij dat willen. We overleggen en beslissen hier samen wat we doen, ontdekken en beleven!

Openingstijden

Maandag 14.45 - 18.15 uur
Dinsdag 14.45 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Beemterweg 31
7341 PC, Beemte

Voor kleine avonturiers en grote genieters

Vermaak en leren gaan bij ons hand in hand. We zitten namelijk in het grote speellokaal van de basisschool de Diamant. We delen de ruimte én gezelligheid. Dat we samen op één plek zitten heeft nog een mooi voordeel: opvang en school lopen zo in één lijn door. Dat is handig voor nu en slim voor later. Voorop staat natuurlijk dat de kinderen hier plezier hebben. Het is immers hun eigen vrije tijd. In en rond onze opvang is dan ook veel te beleven. Samen spelletjes doen, knutselen of even chillen in de zithoek. Maar favoriet dát is toch altijd buiten zijn en buiten spelen. Liefst in het groen, en daar is veel van rondom De Diamant.

Bij ons vermaken alle kinderen zich opperbest. Buiten in het groen of binnen in één van de vele hoeken van onze fijne lokaal. Samen relaxen of lekker actief in de buitenlucht: elke dag is even bijzonder op bso De Diamant. Daar zorgen we samen voor!

Een team van enthousiaste medewerkers

Manon

manager

Ester

pedagogisch medewerker

Zohal

pedagogisch medewerker

Joyce

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines