Buitenschoolse opvang De Koperwiek - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Koperwiek

Op onze kleinschalige bso voelt ieder kind zich thuis. Het is ook écht een beetje thuis, want veel kinderen komen van De Kopermolen, de basisschool waarin we gevestigd zijn. Wie je bent of hoe oud je bent, doet er niet toe: iedereen speelt hier met elkaar. Plezier en gezelligheid dus!

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten
Voorschoolse opvang mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Kopermolenweg 8
7382 BP, Klarenbeek

Elke dag helemaal jezelf zijn

Zijn wie je bent, daar gaat het om. En dus mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Ze zijn hier immers na school, in de eigen vrije tijd. Niets moet en alles kan, dat is ons motto. Zolang het leuk is en we respect hebben voor elkaar natuurlijk. Dat zit hier wel goed. In onze groepsruimte spelen we veel samen. We knutselen, doen spelletjes of babbelen met elkaar. Even alleen in hoekje met een boekje, dát mag natuurlijk ook. Het liefst zoeken de kinderen buiten het plezier. Dat vinden ze volop! Het schoolplein heeft een groot grasveld. Heerlijk om te voetballen of languit in te liggen. Er is ook ruimte om te fietsen en te ravotten. En willen we ontdekken wat er in de natuur gebeurt, dan kan dat hier heel goed: we zitten aan de bosrand van Klarenbeek. Ook het hertenkamp zit om de hoek. Hebben we een keer wat broodkorstjes over van de lunch, dan wandelen we er samen naartoe.

Zo is hier altijd wat te doen en te ontdekken. Voor de jongsten en voor de oudere kinderen. Vervelen? Daar hebben we hier nog nooit van gehoord. De dagen zijn te kort op bso De Koperwiek!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

18 juni 2019

Super leuke workshop Jiu Jitsu gehad met Wim v/d Sluis van Sluisinvicta!

5 november 2018

Tijdens de voorschoolse opvang wordt er gezellig gespeeld met de Duplo.

4 juni 2018

Welkom bij bso de Koperwiek. Een bso waar we veel plezier en pret hebben!

Een team van enthousiaste medewerkers

Wendy

manager

Irene

pedagogisch medewerker

Demi

pedagogisch medewerker

Gea

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 wkn € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang € 9,33

Blog & magazines