Buitenschoolse opvang Enkstraat 67 - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Enkstraat 67

Bij ons mag ieder kind uniek en vooral zichzelf zijn. Spelen, groeien en ontdekken, lekker op je eigen manier. Daar gaat het om. Daarom houden we enorm van kinderparticipatie. Als het ook maar even kan krijgen ze de ruimte om te doen wat ze willen en kunnen.

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag 12.30 - 18.15 uur
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag 12.00 - 18.15 uur
Margedag 07.30 - 18.15 uur
Vakantiedag 07.30 - 18.15 uur

Doen waar je blij van wordt. Daar groei je van!

Verschillende leeftijden en verschillende wensen. Geen kind is gelijk en dat maakt het nu juist zo leuk in onze opvang. Want juist die diversiteit brengt zoveel plezier en gezelligheid. Samen met de kinderen hebben we werkgroepjes, waarin we samen de leukste activiteiten en thema’s bedenken. Kunst en cultuur, natuur en techniek. Ze zijn er dol op. Net als op de Avond4daagse, het Doomijn Voetbaltoernooi en onze filmavonden. Niets is te gek en alles is leuk. En laat het weer het ook maar enigszins toe dan spelen we buiten. Op het Assendorperplein bijvoorbeeld. Of in Park de Weezenlanden met de speeltuin en kinderboerderij en Doepark De Nooterhof met de waterspeelplek en de vele tuinen. Heerlijk toch! We werken ook samen met de Jenapleinschool, dat is past leuk!

Niks doen mag natuurlijk ook best eens. Met een boekje in een hoekje of even met de voeten en benen omhoog. Hollen of chillen, het kan en mag allemaal bij bso Enkstraat 67.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Onze mini moestuin!

Hier even een update over onze mini moestuin. Een aantal weken geleden hebben we gezaaid en kijk hoe mooi ze groeien! We kunnen niet wachten om onze eigen tomaten te proeven! Wordt vervolgd..

22 maart 2024

Onze eigen moestuin

In onze nieuwe kweekbakken gaan we onze eigen groenten en bloemen kweken. Tomaten, basilicum, goudsbloemen en zinnia’s hebben wij nu gezaaid. Nu groeien maar!

30 januari 2024

Vogel voerbakjes maken.

Wij hebben voor de vogels onze eigen vogel voerbakjes gemaakt.

Een team van enthousiaste medewerkers

Lianne

pedagogisch medewerker

Frouwkje

manager

Priscilla

pedagogisch medewerker

Eva

pedagogisch medewerker

Annelien

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines