Buitenschoolse opvang Enkstraat 69 - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Enkstraat 69

Bij ons draait het om samen doen en samenwerken. Dat doen de kinderen onderling en dat doen wij als bso met het wijkcentrum en met bijvoorbeeld de Jenapleinschool. Dat biedt naast gezelligheid nog veel meer fijne voordelen. Er is altijd iets te ontdekken en te beleven.

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten
Margedag 07.30 - 18.15 uur
Vakantiedag 08.00 - 18.15 uur
Op woensdag en vrijdag worden de kinderen op bso Enkstraat 67 opgevangen.

Samen alles uit de dag halen

Daarin hebben de kinderen de grootste inbreng. Dat maakt het super leuk en heel gezellig, want in onze grote gemeenschappelijke ruimte ontmoeten kinderen van alle leeftijden elkaar. De kinderen van de naastgelegen opvang – groot en klein – spelen hier namelijk ook. Zo leren en groeien ze samen. Groeien doen ze ook van de leuke workshops die Doomijn speciaal voor de kinderen organiseert. Theater of dans en muziek, maar ook sport en spel. Lekker creatief en heerlijk in beweging. Dat zijn de kinderen buiten trouwens ook. Op de pleinen rond het gebouw waar ze mogen fietsen en hutten kunnen bouwen. Op het voorplein zijn vriendjes en vriendinnetjes ook welkom, da’s immers wel zo leuk.

Overigens gaan we ook regelmatig samen op stap. Naar de speeltuin en de kinderboerderij in Park de Wezenlanden of naar de bibliotheek, waar we lid van zijn. Bij ons is geen dag hetzelfde, dat beloven we je.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 maart 2024

Paastaart

Jammie, een eigen gemaakte Paastaart!

26 maart 2024

Kookclub

We maken vandaag appel- en worstenbroodjes!

15 maart 2024

Buitenspelen

De winkel van buitenschoolse opvang 69 is geopend en er is van alles te koop! De caissière heeft gefrituurde ijsjes, snoepjes, taartjes én al het andere wat lekker is voor in de zomer!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jorna

pedagogisch medewerker

Marloes

pedagogisch medewerker

Irene

pedagogisch medewerker

Frouwkje

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines