Buitenschoolse opvang Enkstraat 69 - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Enkstraat 69

Bij ons draait het om samen doen en samenwerken. Dat doen de kinderen onderling en dat doen wij als bso met het wijkcentrum en met bijvoorbeeld de Jenapleinschool. Dat biedt naast gezelligheid nog veel meer fijne voordelen. Er is altijd iets te ontdekken en te beleven.

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten
Margedag 07.30 - 18.15 uur
Vakantiedag 08.00 - 18.15 uur
Op woensdag en vrijdag worden de kinderen op bso Enkstraat 67 opgevangen.

Samen alles uit de dag halen

Daarin hebben de kinderen de grootste inbreng. Dat maakt het super leuk en heel gezellig, want in onze grote gemeenschappelijke ruimte ontmoeten kinderen van alle leeftijden elkaar. De kinderen van de naastgelegen opvang – groot en klein – spelen hier namelijk ook. Zo leren en groeien ze samen. Groeien doen ze ook van de leuke workshops die Doomijn speciaal voor de kinderen organiseert. Theater of dans en muziek, maar ook sport en spel. Lekker creatief en heerlijk in beweging. Dat zijn de kinderen buiten trouwens ook. Op de pleinen rond het gebouw waar ze mogen fietsen en hutten kunnen bouwen. Op het voorplein zijn vriendjes en vriendinnetjes ook welkom, da’s immers wel zo leuk.

Overigens gaan we ook regelmatig samen op stap. Naar de speeltuin en de kinderboerderij in Park de Wezenlanden of naar de bibliotheek, waar we lid van zijn. Bij ons is geen dag hetzelfde, dat beloven we je.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

28 juli 2022

Brooddeeg versieren

Op de bso hebben de kinderen eerst brooddeeg gemaakt en daarna versierd met prachtige glitters🥰

26 juli 2022

Graffiti schilderij

Zelf je graffiti naam ontwerpen en dan schilderen op een schilderdoek. Dat kunnen ze hier super goed!

22 juli 2022

Vakantie bso

Lekker veel buiten en met water spelen. En als het buiten te warm wordt, knutselen we van alles zoals deze mooie kussenslopen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jorna

pedagogisch medewerker

Marloes

pedagogisch medewerker

Andrea van der Burg

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines