Peuterspeelzaal Enkstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Enkstraat

In het hart van Assendorp hebben wij in wijkcentrum ‘De Enk’ een plek die voelt als een thuis. Kinderen zijn dan ook graag in onze huiselijke peuterspeelzaal. Hier hebben ze alle ruimte om te spelen en om de wereld te verkennen. Samen en vanuit hun eigen talenten en interesses.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 12.30 uur
Dinsdag 08.30 - 12.30 uur
Woensdag 08.30 - 12.30 uur
Donderdag 08.30 - 12.30 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Binnenpret en buitenplezier

Zo jong als kinderen zijn, zo goed weten ze wat ze willen. Wij geven ze die ruimte. Zoals in onze speelzaal, met in elke hoek een andere uitdaging. Bouwen en knutselen, vader en moedertje spelen of even lekker wegkruipen met een boekje. Het kan en het mag. Ook met spannende thema’s halen we de grote wereld dichterbij. Muziek, Tellen, Kunst en Mensen, er valt zoveel over te ontdekken. Natuurlijk krijgen ook de seizoenen, Sinterklaas en Kerst alle aandacht. We maken er feest van!

Buiten hebben we het eveneens goed voor elkaar. Elke ochtend zijn we te vinden op het speelplein. Fietsen, graven in de zandbak, samen spelletjes doen. Het is heerlijk in de buitenlucht. Daarom gaan we ook wel eens op pad naar Doepark Nooterhof, want we zijn gek op de natuur. En ’s middags wanneer de peuters naar huis gaan geven we alle gezelligheid door aan de bso’ers, want zij maken de rest van de dag gebruik van onze fijne ruimte.

We betrekken ook de ouders bij alles wat we doen. Zo sluiten we elke ochtend gezamenlijk af mét de ouders. En in het wijkcentrum maken we graag tijd voor een praatje en kop koffie. We werken ook veel samen met de Jenapleinschool. Altijd gezelligheid!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

10 januari 2022

Experimenteren

Wij zijn op de speelzaal lekker aan het ontdekken.

11 februari 2021

Voorbereidingen voor de sneeuwpret.

18 november 2020

De peuterspeelzaal komt al helemaal in sinterklaassfeer!

Een team van enthousiaste medewerkers

Priscilla

pedagogisch medewerker

Eva

pedagogisch medewerker

Frouwkje

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines