Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder

Buiten spelen en natuur zijn in onze bso grote favorieten. Dat we in de Tuindorpschool in de Lindewijk zitten kan dan ook geen toeval zijn. Wanneer het weer ook maar een beetje meezit, zijn de kinderen buiten. Spelen in het groen en op ontdekking in de natuur.

Openingstijden

Maandag 13:45 - 18:15 uur
Dinsdag 13:45 - 18:15 uur
Woensdag 13:45 - 18:15 uur
Donderdag 13:45 - 18:15 uur
Vrijdag 13:45 - 18:15 uur
Vakantie- en margedagen 07:30 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij op alle dagen voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur. In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Contactgegevens

Grote Vuurvlinder 2B
8472 CH, Wolvega

Op deze locatie vind je ook:

Doen in het groen!

Ze zoeken het op en ze vragen er om. Lekker buiten zijn en genieten van alles wat de wereld daar te bieden heeft. In onze gezellige en vooral groene tuin is van alles te doen. Graven en kastelen bouwen in de zandbak, meehelpen in de moestuin van het kinderdagverblijf of lekker je vleugels uitslaan op het grote schoolplein. Sporten kan op het grote voetbalveld naast ons gebouw, dat doen we dan ook als we er zin in hebben. Voor de 10+‘ers hebben we een heuse 10+box, volle gave dingen zoals nagellak, tijdschriften, een iPad en een techniekpakket. Dat nog ‘s boeiend.

Creativiteit, techniek, natuur en buitenspelen. De kinderen bedenken er zelf de leukste activiteiten bij. Zo groeien ze op alle fronten. En dat terwijl ze spelen en plezier maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

3 januari 2022

Nieuw speelgoed op het dagverblijf

Er was nieuw speelgoed binnen gekomen op de laatste dag van het jaar. Dat moet natuurlijk wel uitgeprobeerd worden.

3 januari 2022

Nieuw speelgoed

Op de laatste dag van het jaar kwam er nieuw speelgoed binnen. Dat moest wel even uitgeprobeerd worden. Je kan er mooie dingen van maken.

8 juni 2021

Als het zo hard geregend heeft als afgelopen tijd, is het toch wel erg leuk om lekker in de plassen te stampen. Verder verwonderen we ons over alles wat er buiten te vinden is.

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicole Jonkers

pedagogisch medewerker

Jessica Jonkman

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines