Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder

Buiten spelen en natuur zijn in onze bso grote favorieten. Dat we in de Tuindorpschool in de Lindewijk zitten kan dan ook geen toeval zijn. Wanneer het weer ook maar een beetje meezit, zijn de kinderen buiten. Spelen in het groen en op ontdekking in de natuur.

Openingstijden

Maandag 13:45 - 18:15 uur
Dinsdag 13:45 - 18:15 uur
Woensdag 13:45 - 18:15 uur
Donderdag 13:45 - 18:15 uur
Vrijdag 13:45 - 18:15 uur
Vakantie- en margedagen 07:30 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij op alle dagen voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur. In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Contactgegevens

Grote Vuurvlinder 2B
8472 CH, Wolvega

Op deze locatie vind je ook:

Doen in het groen!

Ze zoeken het op en ze vragen er om. Lekker buiten zijn en genieten van alles wat de wereld daar te bieden heeft. In onze gezellige en vooral groene tuin is van alles te doen. Graven en kastelen bouwen in de zandbak, meehelpen in de moestuin van het kinderdagverblijf of lekker je vleugels uitslaan op het grote schoolplein. Sporten kan op het grote voetbalveld naast ons gebouw, dat doen we dan ook als we er zin in hebben. Voor de 10+‘ers hebben we een heuse 10+box, volle gave dingen zoals nagellak, tijdschriften, een iPad en een techniekpakket. Dat nog ‘s boeiend.

Creativiteit, techniek, natuur en buitenspelen. De kinderen bedenken er zelf de leukste activiteiten bij. Zo groeien ze op alle fronten. En dat terwijl ze spelen en plezier maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 april 2024

Poppenkast

''We willen graag een poppenkast voorstelling geven over Pasen, mag dat?'' vraag een kind. ''Maar natuurlijk!'' reageert de juf. Dan kijken we met de hele buitenschoolse opvang naar de voorstelling. Zelfs de poppen van de poppenkast zijn zelf gemaakt!

5 maart 2024

Lente

We brengen de buitenschoolse opvang alvast een beetje in lentesferen. Met een kalkstift tekenen we mooie lentebloemen op het raam. Ziet er toch gezellig uit?!

22 december 2023

Kerst

Op de laatste dag voor de kerstvakantie spelen we spelletjes. We spelen onder andere een kerstliedjes bingo. Spannend! Wie oh wie heeft er als eerste bingo?

Een team van enthousiaste medewerkers

Jessica

pedagogisch medewerker

Coby

pedagogisch medewerker

Annegré

pedagogisch medewerker

Judith

manager

Laura

pedagogisch medewerker

Petra

pedagogisch medewerker

Liesbeth

pedagogisch medewerker

Anouk

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Noord flex 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines